• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Medium koker met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 6,25

Trakteer relaties en collega's op deze heerlijke paaseitjes. Geef het paasgeschenk net wat extra's en laat een leuke boodschap achter op het wikkel.

Medium koker met paaseitjes

Koker met paaseitjes goed gevulde giveaway

Bedank klanten en relaties met deze transparante koker, gevuld met heerlijke paaseitjes in de smaken: melk, wit en puur (massief of hazelnoot praline).

Deze medium koker met paaseitjes wordt gevuld met 500 gram paaseitjes. De kokers vullen wij met een mix van kleuren. Het is ook mogelijk om de medium koker met paaseitjes te vullen met paaseitjes in een bepaalde kleur. Zo kun je de kleur van de paaseitjes bijvoorbeeld aanpassen aan de huisstijl van jouw bedrijf. Vraag hier een offerte voor aan, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Het wikkel maakt van de medium koker met paaseitjes een vrolijk en persoonlijk geschenk. Voor dit wikkel hebben wij meerdere standaard ontwerpen gemaakt. Maak het wikkel persoonlijk door het bedrijfslogo en/of eigen tekst toe te voegen.

Het is ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp aan te leveren voor het wikkel. Gebruik hiervoor het stramien dat hiernaast te downloaden is.Wel een idee voor het ontwerp, maar moeite met de uitvoering? Voor onze creatieve afdeling is het een eitje. Zij helpen je graag!

Medium koker met paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 108 x 95 mm
Gewicht 500 gram
Inhoud ca. 500 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Medium koker met paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het wikkel wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Medium koker met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Medium koker met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 6,25
100 € 6,15
250 € 6,05
500 € 5,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!