• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Koker met strooigoed - 1,5 kg

Basisprijs per stuk € 13,95 € 16,88 incl. BTW

Al je klantrelaties bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar? Dan is 5 december een geschikt geefmoment. Verras hen met een grote koker met strooigoed, waarvan ze met de hele afdeling of vestiging van kunnen smullen!

Koker met strooigoed - 1,5 kg

Koker met strooigoed (1,5 kg) als bedankje voor al je klantrelaties

Al je klantrelaties bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar? Dan is 5 december een geschikt geefmoment. Verras hen met een grote koker met strooigoed, waarvan ze met de hele afdeling of vestiging van kunnen smullen! Op 5 december bezorgd bij al je klantrelaties, maar ook geschikt om persoonlijk te schenken. 

Deze transparante koker wordt gevuld met ca. 1,5 kg strooigoed: een mix van kruidnoten en strooisnoep (tum tum, schuimpjes en vruchtenhartjes). 

Aan de binnenzijde van de koker voegen wij een banderol toe. Deze wordt volledig full colour bedrukt. Kies een van onze standaard sintontwerpen, upload een logo en geef eventuele tekstwensen aan. Wij personaliseren vervolgens de banderol naar jouw wensen. 

Liever een volledig eigen ontwerp banderol? Ga je gang! Download de werktekening en gebruik deze om je eigen ontwerp in op te maken. Genoeg ruimte voor jouw persoonlijke boodschap. 

Koker strooigoed postpakket

De koker met strooigoed verzenden wij naar wens naar al je klantrelaties of vestigingen door Nederland, maar eventueel ook daar buiten. De koker verpakken wij in een stevige kartonnendoos, die wij opvullen met papier (dus niet met stro, zoals op de afbeelding). Naar wens voegen wij aan dit postpakket een persoonlijk kaartje toe. Het kaartje kun je gebruiken voor een persoonlijk sinterklaasgedicht, boodschap of bedankje.

Vraag voor verzending naar een adressenbestand een offerte aan. Dan maken wij op basis van jouw wensen een passende offerte. 

Koker met strooigoed - 1,5 kg

Specificaties

Afmetingen Ø 130 x H 310 mm
Gewicht 1506 gram
Inhoud 1,5 kg strooigoed
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Koker met strooigoed - 1,5 kg

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Koker met strooigoed - 1,5 kg

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 13,95 (€ 16,88 incl. BTW)
100 € 12,95 (€ 15,67 incl. BTW)
250 € 12,05 (€ 14,58 incl. BTW)
500 € 11,40 (€ 13,79 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!