• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Chocolademunten in netje

Basisprijs per stuk € 1,35 € 1,63 incl. BTW

Met geld strooien hoeft niet veel te kosten. Netje met 50 gram chocolademunten. Eventueel kun je het bedrukken met je eigen logo en bedrukking.

Chocolademunten in netje

Chocolade munten netje met logo kopen - Eigen bedrukking

Chocolademunten in een netje, bedruk ze met het logo van je bedrijf of een andere eigen bedrukking en geef een persoonlijk sinterklaasgeschenk. Een klein presentje kan een groot verschil maken. Bestel dit netje met chocolademunten eenvoudig via onze website. Wij bieden een snelle levering en ondersteunen je daar waar mogelijk. Bijvoorbeeld bij de vormgeving van de bedrukking op de label van het muntennetje.

Dit netje is gevuld met 50 gram chocolademunten. Aan de chocolademunten in het netje hangt een label. Dit label kan bedrukt worden. Je hebt drie keuzes in de bedrukking van het label:

  • een standaard Sint en Pietlabel;
  • een standaard label met het logo van jouw onderneming;
  • een zelf ontworpen label;

Het standaard label met logo is verkrijgbaar in 4 thema's. Als je voor een label met een logo van jouw organisatie kiest, kun je tijdens het bestellen eenvoudig het logo uploaden. Ons creatieve team zorgt er dan voor dat jouw logo mooi op het label komt te staan. Je bent ervan verzekerd dat het logo scherp gedrukt wordt. Wanneer het logo niet in orde is zullen wij altijd contact met je opnemen.

Wil je echt een uniek geschenk weggeven? Kies dan voor chocolademunten in netje met zelf ontworpen label. Op deze pagina vind je ook de werktekening, het stramien, hierin staat exact waaraan jouw ontwerp moet voldoen. Leef je uit op jouw ontwerp! Denk bijvoorbeeld aan een slogan, persoonlijke tekst, afbeelding, logo of een combinatie hiervan.

Vind je het lastig om zelf iets te ontwerpen, maar heb je wel een uitstekend idee? Geef dit dan aan bij je bestelling! Wij helpen je namelijk graag bij het overbrengen van je boodschap! Ons creatieve team staat klaar om een leuk label voor aan de chocolademunten in netje te ontwerpen.

Met dit geschenk kun jij ook even met geld strooien!

Chocolademunten in netje

Specificaties

Gewicht 50 gram
Inhoud ca. 50 gram chocolademunten
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Chocolademunten in netje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het label wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Chocolademunten in netje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocolademunten in netje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
100 € 1,35 (€ 1,63 incl. BTW)
250 € 1,25 (€ 1,51 incl. BTW)
500 € 1,20 (€ 1,45 incl. BTW)
1000 € 1,10 (€ 1,33 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!