• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Roomboter amandelletter van A tot Z

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

De smakelijkste en beste roomboter amandelletter van A tot Z! Cijfers en een eigen vorm op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op!

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Maximaal 1 tekens

Roomboter amandelletter van A tot Z

Roomboter amandelletter van A tot Z bestellen?

Banketletter is de bekendste naam voor deze lekkernij, maar als je het hebt over een roomboter amandelletter van A tot Z dan heb je het over de echte ambachtelijke banketletter! Dit is echt andere koek! Een banketletter gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs, zoals onze letters, is niet te vergelijken met een banketletter van supermarktkwaliteit. Proef het verschil zelf!

Wij bakken de roomboter amandelletter van A tot Z in vrijwel iedere gewenste vorm. Van de letters A tot Z, maar zelfs jouw logo als banketletter is een optie. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met de Adviespiet.

Niet alleen de roomboter amandelletter van A tot Z maken wij gepersonaliseerd in iedere vorm, ook de banketletterdoos kunnen wij voor je personaliseren. Een eigen logo en tekst of zelfs een gedicht op een gezellige Sinterklaas doos, lijkt je dat wat?
Wij personaliseren de banketletterdoos op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor de standaard doos met een eigen logo en tekst (bijvoorbeeld een kort gedicht) op een sticker, of een witte doos met een zelf ontworpen sticker die het gehele deksel bedekt. Wij helpen je graag bij de personalisering van uw banketletterdoos en rekenen hiervoor startkosten van €37,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Roomboter amandelletter van A tot Z

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud 1 banketletter
Houdbaarheid 2 weken

Downloads

Roomboter amandelletter van A tot Z

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Roomboter amandelletter van A tot Z

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Roomboter amandelletter van A tot Z

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?