• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kruidnoten bakpak

Basisprijs per stuk € 3,80

Maak heerlijke kruidnoten voor je vrienden, collega's of relaties met het kruidnoten bakpak. Zet de kruidnoten op tafel tijdens pakjesavond en laat iedereen genieten. 

Kruidnoten bakpak

Heerlijke kruidnoten maken met het kruidnoten bakpak

Maak je eigen kruidnoten met deze eigen bakpak. Verras je klanten of collega's met dit kruidnoten bakpak. Ze zullen genieten van de heerlijke zelfgemaakte kruidnoten. Het pakket past door de brievenbus en kan per post worden verzonden. 

In het pakketje zit de bakmix voor de kruidnoten en een kaart met daarop het recept. Eén van de mogelijkheden die de kruidnoten bakzak met zich mee brengt is het toevoegen van heerlijke chocoladedruppels. Voeg daarnaast ook een mini garde aan dit kruidnoten bakpak geschenk toe.

Personalisatie

Er zijn verschillende personalisatiemogelijkheden. Een van die mogelijkheden is om een eigen ontwerp op een A6 kaartje toe te voegen met jouw logo en een eigen tekst. Het is ook mogelijk om dit ontwerp te gebruiken voor de sticker van de bakmix. Je kunt kiezen voor het standaard ontwerp, maar je kunt ook zelf je ontwerp maken. Wil je liever dat wij het ontwerp voor je maken? Dat kan! We helpen je graag bij het maken van het perfecte ontwerp wat past bij jouw bedrijf. Onze grafische afdeling maakt een ontwerp naar jouw wensen en ideeën. 

Kruidnoten bakpak

Specificaties

Afmetingen 180 x 115 x 28 mm
Inhoud Kruidnoten bakmix, receptenkaart, eventueel chocoladedruppels en een mini garde

Downloads

Kruidnoten bakpak

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kruidnoten bakpak

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kruidnoten bakpak

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 3,80
250 € 3,65
500 € 3,40
750 € 3,15
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!