• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Jute Zak Medio Malaga

Basisprijs per stuk € 5,25

De jute zak van Sinterklaas, gevuld met een Flowpack kruidnoten van 50 gram of Bolletje kruidnoten, een zakje Sint schuimpjes en een Tony's Chocolonely chocoladereep. Betere kwaliteit jute zak!

Jute Zak Medio Malaga

Jute Zak Medio Malaga: Diverse vulling met o.a. Tony's Chocolonely

Een goed gevulde jute zak als Sinterklaascadeau voor al je klanten en collega's. Gevuld met een zakje Sinterklaas schuimpjes, een Flowpack kruidnoten of zakje Bolletje kruidnoten en een Tony's Chocolonely chocoladereep. Laat een persoonlijke boodschap achter op het kaartje aan de jute zak.

De jute zak is gemaakt van een materiaal (PE stoffen) met het uiterlijk van jute, maar dan steviger, doch soepel, en van betere kwaliteit. De jute-look zak heeft de volgende afmeting: 150 x 200 mm. 

De jute zak wordt gevuld met één zakje Sint schuimpjes (50 gram), één Flowpack kruidnoten van 50 gram of zakje Bolletje kruidnoten (50 gram) en één Tony's Chocolonely (50 gram), in één van onderstaande smaakcombinaties.

Tony's smaakcombinaties 

De chocoladerepen wegen 50 gram en zijn verkrijgbaar in de volgende smaken:

  • Puur - blauw
  • Melk - rood
  • Melk karamel zeezout - oranje
  • Puur amandel zeezout - lichtgroen
  • Melk hazelnoot - groen
  • Melk noga - geel

Personaliseren

De jute-look zak wordt standaard gesloten met een koortje, met daar aan een kaartje in de vorm van een mijter. Op het kaartje staat standaard: van Sint & Piet. Wil je het kaartje vervangen voor een kaartje met een persoonlijke boodschap? Dat kan! 

Kies een van onze standaard ontwerpen kaartjes voor Sinterklaas. Naar wens voegen wij hier een logo en jouw persoonlijke boodschap aan toe.

Of ga zelf aan de slag met een eigen ontwerp. Download de werktekening en ga direct aan de slag. Hulp nodig? Laat ons creatieve team je helpen. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een ontwerp op maat.

Heb je nog ruimte in je budget of zie je liever een andere samenstelling van de inhoud van het jute zakje? Wij kunnen de inhoud van het jute zakje naar wens aanpassen of uitbreiden. Zo kunnen wij aan de Jute Zak Medio Malaga bijvoorbeeld een zakje muntjes toevoegen. Vraag voor aanpassingen en toevoegingen aan het jute zakje altijd even een offerte aan.

Jute Zak Medio Malaga

Specificaties

Afmetingen 150 x 200 mm
Gewicht 180 gram
Inhoud Sint schuimpjes (50 gr.), Flowpack kruidnoten 50 gram, Bolletje kruidnoten 50 gr. (optioneel) & Tony's Chocolonely reep (50 gr.)
Houdbaarheid ca. 6 maanden

Downloads

Jute Zak Medio Malaga

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het persoonlijke kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Jute Zak Medio Malaga

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Medio Malaga

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,25
100 € 5,00
250 € 4,70
500 € 4,60
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!