• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Jute Zak Gran Madrid

Basisprijs per stuk € 7,45

Geef een jute zak cadeau! Helemaal leuk als deze gevuld is met niet alleen echte Bolletje kruidnoten, maar ook schuimpjes en een grote chocoladeletter.

Jute Zak Gran Madrid

Jute Zak Gran Madrid als sinterklaasgeschenk?

Een jute zak cadeau geven is extra leuk als hij zo royaal gevuld is als deze! De jute zak Gran Madrid bevat 200 gram Bolletje kruidnoten, 50 gram schuimpjes en een grote chocoladeletter van 135 gram (UTZ certified).

De jute zak Gran Madrid (20 x 30 cm) kan worden voorzien van een label. Je kunt kiezen uit een standaard label, een standaard ontwerp met jouw logo of een gepersonaliseerd label. Het "Sint en Piet"-label, zoals te zien op de foto, is ons standaard label. Kies je voor een standaard ontwerp met logo, dan zijn er een aantal opties, zoals te zien op de foto's en in het keuzemenu. Wil je een geheel eigen ontwerp? Download dan het stramien onder het kopje 'specificaties'. Upload daarna je ontwerp voor de jute zak Gran Madrid hierboven.

Wil je de jute zakken per stuk laten verzenden naar een adressenbestand? Vraag dan een offerte aan. De adressen kunnen later worden aangeleverd.

Jute Zak Gran Madrid

Specificaties

Afmetingen 20 x 30 cm
Gewicht 435 gram
Inhoud ca. 200 gram Bolletje kruidnoten, 50 gram schuimpjes, chocolade munten in een netje 50 gram en een grote chocoladeletter van 135 gram (UTZ certified)
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Jute Zak Gran Madrid

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het label wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Jute Zak Gran Madrid

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Gran Madrid

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,45
100 € 7,05
250 € 6,65
500 € 6,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!