• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Jute Zak Poco Calpe

Basisprijs per stuk € 3,15 € 3,81 incl. BTW

Een jute zak als relatiegeschenk! Hierin vind je klant een zakje Bolletje kruidnootjes of een flowpack kruidnoten en een schoenletter.

Jute Zak Poco Calpe

Jute zak met poco calpe als sinterklaascadeau

Maak jouw Sinterklaasfeest onvergetelijk met deze vrolijke en verrukkelijke jute zak! De Poco Calpe jute zak is niet alleen een geweldig cadeautje, maar zit boordevol heerlijke lekkernijen. Open de zak en ontdek een verrukkelijke portie van 50 gram Flowpack kruidnoten, 50 gram Bolletje kruidnoten (optioneel) en een smakelijke UTZ-gecertificeerde schoenletter van 40 gram.

Dat is nog niet alles! Personaliseer de jute zak Poco Calpe (15 x 20 cm) met jouw eigen zak-tag. Kies uit een standaard zak-tag, dat net als op de foto te bewonderen is. Als je iets unieks wilt, hebben we verschillende opties waarbij je jouw logo kunt toevoegen die je kunt selecteren in het keuzemenu hierboven. Je kunt zelfs een volledig eigen ontwerp maken! Download het stramien onder 'specificaties' en laat je creativiteit de vrije loop. Vergeet niet om daarna jouw ontwerp voor de jute zak Poco Calpe hierboven te uploaden.

Verzendopties

Wil je de jute zak Poco Calpe per stuk laten verzenden naar een adressenbestand? Vraag dan een offerte aan. De adressen kunnen op een later moment worden aangeleverd.

Jute Zak Poco Calpe

Specificaties

Afmetingen 15 x 20 cm
Gewicht 90 gram
Inhoud 50 gram kruidnoten in flowpack, 50 gram Bolletje kruidnoten (optioneel) en een schoenletter van 40 gram (UTZ certified)
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Jute Zak Poco Calpe

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het label wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Jute Zak Poco Calpe

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Poco Calpe

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
20 € 3,15 (€ 3,81 incl. BTW)
100 € 2,95 (€ 3,57 incl. BTW)
250 € 2,65 (€ 3,21 incl. BTW)
500 € 2,35 (€ 2,84 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!