• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Koffieplant op de deurmat

Basisprijs per stuk € 13,50 € 16,34 incl. BTW

Koffie is na aardolie het meest verhandelde product ter wereld! Verstuur een echte koffieplant via de post met een adressenbestand, samen met een persoonlijke sticker.

Koffieplant op de deurmat

Persoonlijke koffieplant via de post

Koffie is na aardolie het meest verhandelde product ter wereld! Niet zo gek, de koffieplant groeit het gehele jaar rond in temperaturen tussen de 15 en 24 graden. Koffieplantjes zijn dan ook prima huisgenootjes. Bij een goede verzorging kun je na een jaar of 4 zelf je eerste koffiebonen oogsten.

Persoonlijk verzenddoosje

Op het verzenddoosje komt een persoonlijke sticker met een geheel eigen ontwerp. Zo kan je mooi jouw bedrijfslogo terug laten komen samen met een mooi ontwerp en persoonlijke boodschap.

Download de werktekening onder 'specificaties' en sla aan het ontwerpen! Zelf geen tijd om een mooi ontwerp te maken? Onze grafische afdeling staat dag in dag uit voor je klaar! Ze zijn goed in staat een passend ontwerp te maken geheel naar jouw wensen.

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Je hebt de optie om in het verzenddoosje nog een A6 kaart te verstoppen. Deze kaart kan je, net als de sticker, helemaal zelf opmaken. Laat een mooie persoonlijke boodschap op de kaart drukken.

Koffieplant op de deurmat

Specificaties

Afmetingen 19,7 x 11, 9 x 3,0 cm

Downloads

Koffieplant op de deurmat

Info bedrukking

Om het verzenddoosje wordt een persoonlijke sticker geplakt. Deze sticker kan je zelf opmaken, voor het instellen van de bedrukking rekenen wij eenmalige instelkosten. deze zijn €37,50.

Downloads

Koffieplant op de deurmat

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Koffieplant op de deurmat

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
100 € 13,50 (€ 16,34 incl. BTW)
250 € 13,35 (€ 16,15 incl. BTW)
500 € 13,20 (€ 15,97 incl. BTW)
1000 € 12,95 (€ 15,67 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!