• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paasdoosje met paaseieren

Basisprijs per stuk € 7,45

Dit geschenk is 100% geschikt voor Pasen. Een doos vol met paaseieren, wat wil je nog meer? Een leuk doosje misschien? Ook dat zit erbij! Deze paasattentie heeft alles!

Paasdoosje met paaseieren

Pasen vier je met paaseieren

Je kunt niet om de paaseieren heen met Pasen. Wie verblijd jij met dit vrolijke doosje? Je collega’s, klanten of misschien wel je vrienden? Wie het ook zijn, ze zullen aangenaam verrast zijn met een paasgeschenk op de deurmat.

Personaliseren

Je kunt een leuke paasboodschap toevoegen in het doosje voor de ontvangers. De kaart kun je ook helemaal zelf ontwerpen. Gebruik de kleuren van jouw huisstijl of gebruik verschillende paaselementen om het kaartje aan te kleden. Onder het kopje ‘specificaties’ kun je de werktekening voor het kaartje downloaden. Heb je liever één van de vier standaard paasontwerpen? Maak dan daaruit een keuze en voeg nog je logo toe. Je kunt er ook voor kiezen om een totaal uniek kaartje door ons te laten maken. Laat jouw wensen achter en wij gaan voor jou aan de slag.

Paaseitjes

Een keuze maken uit de verschillende smaken paaseieren is altijd lastig. Er zijn liefhebbers voor melk chocolade en er zijn liefhebbers voor puur. Hier is natuurlijk over nagedacht. In het doosje komt een mix van massieve paaseieren in de smaken melk, puur en wit. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat lekkers bij zit.

Verzending

Laat dit doosje gemakkelijk bij jouw collega’s of klanten op de deurmat bezorgen. Lever het adresbestand aan en wij zorgen dat het pakketje bij de ontvanger geleverd wordt. Wil je liever het doosje zelf overhandigen? Dan kun je de doosjes ook naar één adres laten bezorgen.

Paasdoosje met paaseieren

Specificaties

Afmetingen 175 x 190 x 30 mm
Gewicht 450 gram
Inhoud 55 paaseitjes, ca. 450 gram
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paasdoosje met paaseieren

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het maildoosje worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paasdoosje met paaseieren

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paasdoosje met paaseieren

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,45
100 € 7,15
250 € 7,00
500 € 6,85
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!