• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Honingpotjes

Basisprijs per stuk € 3,50

Een perfect geschenkje om klanten, relaties en collega's dit voorjaar mee te verrassen. Een leuk potje gevuld met de heerlijke honing van de bij. Personaliseer het potje met een sticker op het dekseltje en een wikkel om de romp van het blikje.

Honingpotjes

Bee Happy! Honingpotjes als voorjaarsgeschenk

Verras personeel, relaties en klanten met een heerlijk voorjaarsgeschenk. Deze potjes worden gevuld met 50 gram heerlijke bloemenhoning. Op het dekseltje kun je bovendien op een leuke en originele manier laten zien waar het geschenkje vandaan komt. Spreek je waardering uit!

Persoonlijke sticker

Op het dekseltje van het potje honing wordt een sticker geplaatst, deze is 3,5 cm in diameter. Deze sticker schenkt je een unieke mogelijkheid. Je kan de sticker namelijk laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Zo kan je jouw bedrijfs- of organisatienaam er mooi op terug laten komen samen met een mooi ontwerp in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie.

Honingpotjes

Specificaties

Inhoud 50 gram honing

Downloads

Honingpotjes

Info bedrukking

Op het dekseltje wordt een sticker geplaatst. Deze is in te richten naar eigen ontwerp. Voor het instellen hiervan rekenen wij eenmalig instelkosten. Deze zijn €37,50.

Honingpotjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Honingpotjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
30 € 3,50
90 € 3,30
240 € 3,15
480 € 3,05
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!