• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Grote koker met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 8,35

Een leuk paasgeschenk voor op elke afdeling! Verstop de grote kokers met paaseitjes door het pand. Je collega's gaan dit zeker leuk vinden

Grote koker met paaseitjes

Koker goed gevuld met paaseitjes relatiegeschenk

Een leuk paasgeschenk voor op elke afdeling! Verstop de grote kokers met paaseitjes door het pand. Je collega's gaan dit zeker leuk vinden.

Deze grote koker met paaseitjes heeft een vulling van 700 gram paaseitjes in de smaken: melk, wit en puur (massief of hazelnoot praline). De paaseitjes zitten verpakt in een mix van vrolijke paaskleuren. Het is ook mogelijk om de grote koker met paaseitjes te vullen met paaseitjes in een bepaalde kleur. Vraag hier een offerte voor aan, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Maak de grote koker met paaseitjes persoonlijk met een wikkel. Ons creatieve team heeft speciaal voor Pasen ontwerpen gemaakt. Maak hieruit een keuze, dan voegen wij het bedrijfslogo en/of eigen tekst toe.

Het is ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp aan te leveren voor de wikkel. Gebruik hiervoor het stramien dat hiernaast te downloaden is. Wel een idee voor het ontwerp, maar moeite met de uitvoering? Gelukkig is het voor onze creatieve afdeling een eitje. Zij helpen je graag!

Ga jij op zoek naar een leuke verstopplek op elke afdeling? Wij zorgen dat de kokers met paaseitjes op tijd geleverd worden.

Grote koker met paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 150 x 95 mm
Gewicht 700 gram
Inhoud ca. 700 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Grote koker met paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het wikkel wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Grote koker met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Grote koker met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 8,35
250 € 8,25
500 € 8,10
1000 € 7,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!