• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Gezonde snacks in verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 10,60 € 12,83 incl. BTW

Verstuur een mooi, lekker en gezond geschenk naar klanten, personeel en zakelijke relaties. Dit verzenddoosje is gevuld met verschillende gezonde snacks en een kaart met eigen tekst, logo en ontwerp.

Gezonde snacks in verzenddoosje

Gezonde snacks in verzenddoosje

Wil jij klanten, relaties of personeel verrassen met een lekker, gezond en persoonlijk geschenk op de deurmat? Dan is dit verzenddoosje echt het geschenk voor jou. Het doosje wordt gevuld met diverse gezonde snacks en een kaart die je helemaal kan laten bedrukken met eigen tekst en stijl.

Verzenden via de post

Wat dit geschenk zo goed maakt is het feit dat je het via de post kan versturen. Je hoeft alleen maar een adressenbestand te versturen naar ons, wij doen dan de rest. We regelen dat elk verzenddoosje op tijd op adres wordt afgeleverd!

Persoonlijke kaart in het doosje

In het verzenddoosje stoppen we een kaart. Deze kaart kan je helemaal zelf opmaken. Laat er een persoonlijke boodschap op zetten, een logo en een eigen ontwerp! Het ontwerp voor de kaart kan je zelf maken, maar je kan hier ook onze grafische afdeling voor inzetten.

Gezonde snacks in verzenddoosje

Specificaties

Gewicht 184 gram
Inhoud FBR Fruitbar Banana Choco/Apple Cinnamon, Bolletje noten & Granen reep amandel havermout, Nakd blue berry muffin 35 gr, Trek banana bread en kaart met eigen ontwerp

Downloads

Gezonde snacks in verzenddoosje

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisering:

Het verzenddoosje wordt gevuld met o.a. een kaart. Deze kaart wordt bedrukt met een ontwerp, logo en tekst naar keuze. Voor het instellen van het ontwerp rekenen we eenmalig instelkosten. Deze eenmalige kosten zijn €37,50.

Downloads

Gezonde snacks in verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Gezonde snacks in verzenddoosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 10,60 (€ 12,83 incl. BTW)
100 € 10,00 (€ 12,10 incl. BTW)
250 € 9,70 (€ 11,74 incl. BTW)
500 € 9,35 (€ 11,31 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!