• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Mini Stroopwafels in Delfsblauw blik

Basisprijs per stuk € 9,99 € 12,09 incl. BTW

Hollandser dan dit ga je een relatiegeschenk niet krijgen. Echte Nederlandse mini stroopwafels gevuld in een delfsblauw blik. Uiteraard mag de rood-wit-blauwe vlag niet ontbreken.

Mini Stroopwafels in Delfsblauw blik

Echte Hollandse Stroopwafels

Dit royaal gevulde blik mini stroopwafels is een lekkere weggever. Leuk om neer te zetten op je bureau of ergens anders. Lekker als tussendoortje of voor bij de koffie. Denk eraan, houd de deksel op het blik! Op deze manier blijven de mini stroopwafel lekker vers!

In het blik vind je circa 40 mini stroopwafels terug. Dat de stroopwafels worden geleverd in een blik heeft een aantal voordelen. Ten eerste wordt de houdbaarheid verlengd en blijven de koekjes langer houdbaar. Daarnaast kun je, na het opsmikkelen van de mini stroopwafels, het blik voor andere doeleinden gebruiken. Zo kun je weer nieuwe koeken of een andere inhoud er in bewaren.

(Je eigen) label

De label van dit blik kan je bedrukken. De standaard bedrukking is de Delfsblauwe bedrukking die je op bovenstaande afbeelding ziet. Hier kan je je eigen logo aan toevoegen om het geschenk persoonlijk te maken. Het is daarnaast ook mogelijk om volledig je eigen label te ontwerpen, bijvoorbeeld in je eigen huisstijl. Zo kan je het goed inzetten als marketingtool. Gebruik hiervoor de werktekening onder het kopje ‘specificaties’. Heb je hier wat hulp bij nodig? Geen probleem! Wij helpen je graag om een passend en origineel label te ontwerpen.

Het is ook mogelijk om dit blik met mini stroopwafels te bestellen zonder label, dus gewoon in het zilveren blik.

Mini Stroopwafels in Delfsblauw blik

Specificaties

Afmetingen Ø 108 x H 130 mm
Gewicht 537 gram
Inhoud 400 gram mini stroopwafels

Downloads

Mini Stroopwafels in Delfsblauw blik

Info bedrukking

Mogelijkheden tot personalisering:

Het blik kan voorzien worden van een label op maat om de romp van het blik heen. Hiervoor rekenen wij eenmalig instelkosten. Deze instelkosten bedragen €37,50

Downloads

Mini Stroopwafels in Delfsblauw blik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Mini Stroopwafels in Delfsblauw blik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
12 € 9,99 (€ 12,09 incl. BTW)
50 € 9,45 (€ 11,43 incl. BTW)
250 € 9,15 (€ 11,07 incl. BTW)
500 € 8,90 (€ 10,77 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!