• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Gekleurde blikken met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 7,35

Een stijlvol gekleurd blik met handige klipsluiting in de kleur fuchsia roze, limoen groen of wit gevuld met heerlijke chocolade paaseitjes. Maak het geheel tot een persoonlijk geschenk door een gepersonaliseerde sticker toe te voegen op het deksel.

Gekleurde blikken met paaseitjes

Paaseitjes verpakt in kleurrijke blikken

Een leuk, persoonlijk en bovenal lekker paasgeschenk met een goede bewaarwaarde; een gepersonaliseerd blik gaat namelijk jarenlang mee, zo ook jouw sticker met logo.

Het blik wordt gevuld met 350 gram massieve of praliné paaseitjes. De blikken zijn er in verschillende kleuren, je hebt de keuze uit fuchsia roze, limoen groen en wit. Het blik wordt handig afgesloten met een mooie klipsluiting, zo blijft alle vulling goed afgesloten.

Sticker met eigen ontwerp

Op het deksel wordt een sticker met een diameter van 8,5 centimeter geplaatst. Voor het ontwerp van de sticker geven we je alle vrijheid. Maar we hebben je ook op weg proberen te helpen.

Zo kun je kiezen uit één van onze standaardontwerpen en er je eigen logo aan toevoegen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de sticker zelf te ontwerpen of zelfs te laten ontwerpen. Hiervoor kun je onze grafische afdeling inschakelen, daar staan ze elke werkdag weer voor je klaar om in samenwerking met jou het perfecte ontwerp te realiseren.

Gekleurde blikken met paaseitjes

Specificaties

Afmetingen Ø 102 x 90 mm
Gewicht 350 gram
Inhoud 350 gram paaseitjes, praliné of massief
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Gekleurde blikken met paaseitjes

Info bedrukking

Voor het personaliseren van de sticker worden instelkosten gerekend. Dit zijn eenmalige kosten voor onder andere het instellen van onze systemen. De kosten bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Gekleurde blikken met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Gekleurde blikken met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,35
100 € 7,20
250 € 7,10
500 € 6,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!