Filter

Dag van de Vrijwilliger: bedankjes & geschenken

Dag van de Vrijwilliger: bedankjes & geschenken

Geef jij al een bedankje of geschenk op de Dag van de Vrijwilliger? Jaarlijks worden op 7 december door het hele land vrijwilligers in het zonnetje gezet. Op de Dag van de Vrijwilliger worden vrijwilligers door het doel waarvoor zij zich inzetten bedankt voor hun inzet, met een huldiging of onderscheiding. Maar ook met een kleine attentie of persoonlijk geschenk kun je als organisatie of gemeente je waardering laten blijken. Een kleinigheidje kan enorm veel betekenen en de relatie tussen organisatie en vrijwilliger verbeteren.

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 27

Hoog naar laag sorteren

Bedankjes & cadeaus voor vrijwilligers

Op de Dag van de Vrijwilliger, ook wel Nationale Vrijwilligersdag, worden vrijwilligers bedankt voor hun inzet en bijdrage die zij leveren aan de samenleving. Met veel plezier en enthousiasme doen zij zinvol werk, zonder daar ook maar een enkele vergoeding voor te ontvangen. Dat is een bedankje waard! Verras als organisatie of gemeente de vrijwilligers die voor jullie werken met een persoonlijk geschenk. Denk aan een heerlijke fairtrade Tony's Chocolonely reep, verpakt in een wikkel met daarop jouw persoonlijke boodschap. Of een zonnebloem kweeksetje om jouw vrijwilligers in het zonnetje te zetten... Voor elk budget is er een passend geschenk. Wij helpen je graag met het samenstellen van een passend product!

'Meer dan handen' -vrijwilligersprijzen

De Meer dan Handen vrijwilligersprijzen zijn in het leven geroepen om de diversiteit aan vrijwilligersactiviteiten te presenteren. Iedereen kent vrijwilligerswerk en heeft daar zijn/haar associaties bij, maar bij veel mensen is de grote diversiteit niet bekend. Met deze vrijwilligersprijzen worden inspirerende projecten uitgelicht, maar het belangrijkste is dat alle vrijwilligers in heel Nederland onze blijk van waardering krijgen.

Op 7 december rijkt Martik van Rijn, staatssecretaris van VWS, voor de zesde keer de vrijwilligersprijzen uit. Zowel landelijke als lokale vrijwilligersorganisaties-, projecten en burgerinitiatieven, maar ook individuele vrijwilligers maken kans op de verschillende vrijwilligersprijzen.

Week van de Vrijwilliger in België

In Vlaanderen worden de vrijwilligers geen dag, maar zelfs een hele week in het zonnetje gezet. Tijdens de Week van de Vrijwilliger worden niet alleen de Vlaamse vrijwilligers bedankt, maar wordt vrijwilligerswerk ook gepromoot. Van 27 februari tot 8 maart 2016 werd de 30ste Week van de Vrijwilliger gehouden. Vele organisaties en gemeentes deden mee met deze week en bedankten hun vrijwilligers met leuke geschenken, cadeaus en verrassende acties en campagnes. Allemaal op Social Media te volgen via #vrijwilligersweek.