• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

In goede handen

Basisprijs per stuk € 24,50 € 29,65 incl. BTW

Mmm, als dat niet genieten wordt… In dit kistje zit een zalige en geurrijke handzeep verstopt. Daarbij worden er twee zachte handdoekjes toegevoegd om het helemaal af te maken. Wie verwen jij met dit pakket?

In goede handen

Verwenpakket

Zo’n verfrissend cadeau is wel heel uniek. Een fijne handzeep met een mooi handdoekje erbij, hoe luxe wil je het hebben? Een echt verwenpakket. Ervaar iedere keer een ontspanningsmoment tijdens het wassen van je handen. De spageurige zeep creëert namelijk een rustgevend gevoel.

In het pakket

In het houten kistjes vind je een heerlijke handzeep van 500 ml. De aroma’s van mint, geranium, orange en lavendel komen direct vrij bij het eerste pompje. Voor lange tijd geniet je van frisse handen met een spa achtige geur. Ook wordt er een setje handdoekjes in het kistje gestopt. Deze handdoekjes zijn fijn gebreid en grijs van kleur.

Personaliseren

Je kunt er voor kiezen om het deksel van het kistje te laten bedrukken. Maak een passend ontwerp met daarop de huisstijl van jouw bedrijf of laat het logo terugkomen op het deksel. Je kunt ook een kaart toevoegen aan dit kistje. Laat hierop een persoonlijke boodschap achter. Leuk voor de ontvanger om zoiets te ontvangen.

In goede handen

Specificaties

Afmetingen 106 x 110 x 345 mm
Inhoud Handzeep 500 ml en twee handdoekjes

Downloads

In goede handen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een persoonlijke kaart en/of dekselbedrukking worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

 

Downloads

In goede handen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
In goede handen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 24,50 (€ 29,65 incl. BTW)
150 € 24,25 (€ 29,34 incl. BTW)
250 € 23,95 (€ 28,98 incl. BTW)
500 € 23,25 (€ 28,13 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!