• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Bedrukte fles Champagne

Basisprijs per stuk € 35,00 € 42,35 incl. BTW

Een uniek en luxe cadeau geven aan werknemers en relaties? Geef een fles champagne weg, welke geheel naar wens te bedrukken is. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de fles champagne geheel in de stijl van je bedrijf te laten bedrukken. Deze champagne komt van Baron Fuenté en heeft elegante tonen van brioche, gekonfijt en gedroogd fruit. 

Bedrukte fles Champagne

Fles champagne met eigen sleeve

Een geheel naar wens te bedrukken fles champagne is een erg bijzonder cadeau om te krijgen. Laat de fles bedrukken in de huisstijl van het bedrijf of in het thema van een evenement of gelegenheid. Het is mogelijk om een fles all-over te bedrukken dankzij een sleeve van hoge kwaliteit. Hierdoor lijkt het net alsof de fles van de champagne bedrukt is. 

Kies zelf voor de bedrukking die je op de fles champagne gaat plaatsen. Kies je voor een logo met hierbij een klein ontwerp of ga je voor een ontwerp waar op de gehele fles champagne iets bijzonders te zien is. Een helpende hand nodig bij het maken van een ontwerp voor je bedrijf? Laat dan onze creatieve afdeling je helpen bij het maken van een ontwerp geheel naar wens.

Kenmerken van de champagne

De heerlijke champagne die in deze fles zit is er eentje van Baron Fuenté, wat een waar begrip is in Frankrijk. In de gemeente Charly sur Marne bevinden zich de wijngaarden voor deze champagne. De traditionele druivensoorten die hier geplant zijn, zijn Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Deze fles champagne, ook wel de Tradition genoemd is gemaakt van 70% Pinot Meunier en 30% Chardonnay. Het heeft een lichtgele kleur met een fijne mousse. Deze champagne heeft elegante tonen van gedroogd fruit, gekonfijt en brioche. Het heeft aroma's van lichte honing en het is een champagne die soepel is en goed in balans.

Bedrukte fles Champagne

Specificaties

Inhoud 75 CL

Downloads

Bedrukte fles Champagne

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering van de bedrukte fles champagne:

Voor de bedrukking van de sleeve van deze champagne worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Bedrukte fles Champagne

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bedrukte fles Champagne

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 35,00 (€ 42,35 incl. BTW)
150 € 34,80 (€ 42,11 incl. BTW)
300 € 34,55 (€ 41,81 incl. BTW)
500 € 34,30 (€ 41,50 incl. BTW)
1000 € 34,00 (€ 41,14 incl. BTW)
2500 € 33,85 (€ 40,96 incl. BTW)
5000 € 33,60 (€ 40,66 incl. BTW)
10000 € 33,35 (€ 40,35 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!