Filter

Paaseitjes in verpakking met eigen bedrukking

Bekijk ons assortiment met verpakte paaseitjes. De bekende chocolade paaseitjes verkopen wij in de meeste uiteenlopende en originele verpakkingen. Vrijwel altijd met de mogelijkheid om het geschenk volledig te personaliseren. Bekijk onze producten en doe inspiratie op.

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 62

Hoog naar laag sorteren

Verpakkingen

Bij Fortune Factory kun je terecht voor originele geschenken in verpakkingen die je vrijwel altijd kunt personaliseren. Dit geldt ook voor de verpakte chocolade eitjes. Of het nu om een transparantje zakje met paaseitjes gaat waarbij je het topkaartjes kunt bedrukken of om een geheel all-over bedrukt koekblik met paascake. Je kunt altijd een persoonlijke boodschap en een eigen huisstijl meegeven aan jouw verpakte paasgeschenken.

Vernieuwend assortiment

Wij vindne het belangrijk dat onze relaties ieder jaar weer bij ons terecht kunnen. Daarom werken wij continu aan een origineel en vernieuwend assortiment. Ook dit jaar vind je weer de leukste nieuwe paasproducten op onze webshop terug. 

Op zoek naar een specifiek geschenk met paaseitjes of heb je andere goede ideeën? Neem dan ook gerust contact met ons op. Onze adviseurs hebben veel ervaring met paasgeschenken en denken graag met je mee om tot een paasgift te komen die geheel aansluit op jouw wensen!