• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paaseitjes in grote weckpot

Basisprijs per stuk € 15,65 € 18,94 incl. BTW

Deze paaseitjes in grote weckpot is het paasgeschenk om achter te laten bij klanten en relaties. Snoep samen met collega's en klanten van deze heerlijke paaseitjes!

Paaseitjes in grote weckpot

Paaseitjes in grote weckpot paasgeschenk

Deze paaseitjes in grote weckpot staat gegarandeerd leuk op jullie balie of in de vergaderruimte! Je zult merken dat klanten, bezoekers, relaties en collega's vaker zullen langs lopen, want deze paaseitjes zijn simpelweg heerlijk!

Deze grote weckpot is van glas en wordt gevuld met ca. 725 gram paaseitjes in diverse kleuren. Hierbij ontvang je een kleuremix van massieve chocolade paaseitjes. Voor elk wat wils!

Op de deksel of op de voorkant van de weckpot plakken wij een sticker. Hoe de sticker eruit komt te zien bepaal jij. Maak de sticker persoonlijker door er een persoonlijke boodschap of logo aan toe te voegen.

Je kunt ook de sticker volledig zelf ontwerpen. Bekijk wel eerst even het stramien voordat je aan de slag gaat. Wil jij wel een zelf ontworpen sticker, maar heb je moeite met de uitvoering? Geen probleem! Deel je wensen met ons en dan ontwerpt ons creatieve team een unieke sticker voor je. 

Je kunt de paaseitjes in grote weckpot natuurlijk ook weggeven aan relaties en collega's als paasgeschenk. Een prachtig gebaar, dat zeer gewaardeerd zal worden. 

De grote weckpot met jouw persoonlijke sticker kan lang bewaard blijven. Zodra de paaseitjes op zijn kan de weckpot met allerlei lekkernijen hervuld worden!

Paaseitjes in grote weckpot

Specificaties

Gewicht 1865 gram
Inhoud ca. 725 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseitjes in grote weckpot

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het weckpotje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paaseitjes in grote weckpot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseitjes in grote weckpot

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 15,65 (€ 18,94 incl. BTW)
250 € 15,15 (€ 18,33 incl. BTW)
500 € 14,75 (€ 17,85 incl. BTW)
1000 € 14,45 (€ 17,48 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!