• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paaseieren in blauw verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 4,75

Paaseieren uit een warm nestje. Leuk om uit te delen aan jouw collega’s, klanten of misschien je vrienden. Verras anderen met dit cadeau met Pasen.

Paaseieren in blauw verzenddoosje

Paas maildoosje - Paascadeau per post - Met eigen ontwerp

Het is weer bijna Pasen en dat betekent dat iedereen al zit te wachten op de lekkerste chocolade paaseieren. Ben jij de persoon die hen verrast met dit paascadeau? Een leuk paasdoosje helemaal ontworpen voor aankomende Pasen. Het ‘happy Easter day’ doosje bezorg al meteen een feestelijk gevoel.

Massieve paaseieren

Chocolade paaseieren vallen altijd goed in de smaak, maar iedereen heeft vaak wel zijn eigen voorkeur. Melk, wit of pure chocolade. Daarom hebben wij een mix van deze smaken in het paasdoosje gedaan. Zo zit er gegarandeerd voor heel het gezin de juiste smaak bij.

Personaliseren

Voeg aan dit doosje een persoonlijke kaart toe. Zo weet de ontvanger van wie dit zalige pakketje afkomstig is. Download de werktekening onder het kopje ‘specificaties’ en ontwerp jouw kaartje. Gebruik je de huisstijl kleuren of laat je verschillende paaselementen terugkomen op het kaartje? Maak het helemaal naar jouw smaak op. Heb je hier wat hulp bij nodig? Vraag ons dan gerust om hulp. Er zit een heel team op de grafische afdeling voor je klaar. Je kunt ook kiezen uit één van de standaard paasontwerpen.

Verzending

Je kunt dit paasgeschenk op één adres laten bezorgen, zodat jij zelf de doosjes kunt uitdelen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alle doosjes direct bij al jouw collega’s of klanten door de brievenbus te laten bezorgen. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is het adresbestand.

Paaseieren in blauw verzenddoosje

Specificaties

Afmetingen 175 x 190 x 30 mm
Gewicht 270 gram
Inhoud 20 paaseitjes, ca. 210 gram
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseieren in blauw verzenddoosje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het maildoosje worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paaseieren in blauw verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseieren in blauw verzenddoosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,75
50 € 4,50
100 € 4,25
250 € 4,00
500 € 3,75
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!