Paaseitjes in medium weckpot

Basisprijs per stuk € 11,95

Deze goed gevulde weckpot is een mooi en smakelijk paasgeschenk. Maak de paaseitjes in medium weckpot tot een persoonlijk paasgeschenk door de sticker op de deksel zelf te ontwerpen! Een goed idee? Wij helpen je graag met een uniek ontwerp.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Paaseitjes in medium weckpot

Paaseitjes in medium weckpot - paasgeschenken

Bij Pasen horen paaseitjes. Breng jouw collega's, klanten en zakenrelaties in de paasstemming door hen deze paaseitjes in medium weckpot te schenken! 

De medium weckpot is transparant en wordt gevuld met ca. 510 gram heerlijke paaseitjes. Je kunt kiezen uit meerdere soorten paaseitjes. Een kleurenmix van massieve chocolade of paaseitjes met een praliné vulling. Je kunt het wekcpotje voorzien van een eigen bedrukking op het deksel, door middel van een sticker. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze perfect op het weckpotje geplaatst zit.

Wij hebben 3 stickers ontworpen voor de paasdagen. Elke sticker is in paasthema, je kunt kiezen uit een paashaas, paasei of kuikens. Om de sticker iets persoonlijker te maken, voegen wij graag jouw persoonlijke boodschap of logo toe. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een volledig eigen sticker te ontwerpen. Bekijk wel eerst even het stramien. Indien gewenst kunnen wij ook een sticker voor je ontwerpen. Deel je wensen en ideeën met ons en dan gaan wij aan de slag voor je. 

Bestel de paaseitjes in medium weckpot nu, dan zorgen wij ervoor dat jouw paasgeschenk optijd bij jou of bij jouw relaties wordt afgeleverd!

Paaseitjes in medium weckpot

Specificaties

Gewicht 1310 gram
Inhoud ca. 510 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseitjes in medium weckpot

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het weckpotje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Paaseitjes in medium weckpot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 11,50
500 € 11,25
1000 € 10,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!