• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Een trio van chocolade

Basisprijs per stuk € 17,99

Maak’t heerlijk avondje compleet en geef deze heerlijke repen in een verzenddoosje. Te personaliseren met een persoonlijke kaart. Combineer drie verschillende smaken binnen één verpakking.

Een trio van chocolade

Drie Tony's repen in één verpakking!

Eet smakelijke Tony’s Chocolonely repen. Liefde gaat namelijk door de maag. Geleverd door de brievenbus of op je bureau.

Chocoholics opgelet!

De Tony's Chocolonely repen zijn bij ons verkrijgbaar in 5 verschillende smaken, in de letter S. Andere smaken zijn ook mogelijk, hiervoor moet wel een offerte aangevraagd worden. Deze zijn helaas zonder een echt sinterklaasjasje. Daarnaast bevatten de Belgische fairtrade repen maar liefst 32% cacaobestanddelen. Dat is nog eens (h)eerlijk genieten!

  • Melk pepernoot
  • Puur pepernoot
  • Wit pepernoot
  • Melk marsepein
  • Melk pepernoot schuimpjes

Personaliseer je kaart

Laat de ontvangers weten van wie dit leuke sinterklaasgeschenk afkomstig is. Je kunt er een kaart aan toevoegen die jij zelf helemaal kan ontwerpen. Schrijf een leuk sinterklaasgedicht of maak het helemaal op in de huisstijl van jouw bedrijf. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van de kaart? Geen probleem, schakel onze creatieve pieten in. Zij maken naar aanleiding van jouw wensen een geschikt ontwerp. Upload alleen nog je logo en je kaart is af. Uiteraard kun je ook voor het standaard ontwerp kiezen. Wij begrijpen maar al te goed dat je het al druk genoeg hebt.       

Verstuur je geschenk naar losse adressen

Onze verzenddoosjes passen precies door de brievenbus. Daardoor kan jouw sintgeschenk in één keer naar de adressen van al je contacten worden verstuurd. Zo hoef je zelf niet heel Nederland rond te rijden om je geschenken af te leveren, en help je Sinterklaas ook een handje. Ideaal als je werknemers thuis werken of je klanten door heel het land zitten.

Een trio van chocolade

Specificaties

Inhoud Drie keer een Tony's Chocolonely reep 180 gram

Downloads

Een trio van chocolade

Info bedrukking

Voor de bedrukking van de kaart worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Een trio van chocolade

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Een trio van chocolade

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 17,99
100 € 17,49
250 € 16,99
500 € 16,49
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!