• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Zomerse post

Basisprijs per stuk € 10,99

Hey wat valt daar nou door de brievenbus: een doosje vol zonnestralen, gezelligheid en verfrissing. Het is zomerse post! Dit verzenddoosje laat je de dagen aftellen totdat je op vakantie gaat.

Zomerse post

Zomer in een doosje

The sun is shining and so are you! Met deze zomerse post maak je jouw collega’s, klanten of wie dan ook 100% blij. De inhoud komt perfect van pas bij warme temperaturen. Zo vind je in het doosje echte zomersnoepjes terug: Napoleons. Deze snoepjes doen je denken aan de zomerse autoritten naar Zuid-Frankrijk en Spanje, toch? Daarnaast houd jij je hoofd koel met de bijkleurende waaier en de drie 24ICE vrieslollies in de smaak Vodka & Energy. Last but not least vind je een blauw-witte strandbal terug in het doosje, die perfect van pas komt op de Franse, Italiaanse of gewoon de Nederlandse stranden.

Inhoud

  • 3 24 ICE Vodka & Energy vrieslollies (5%)
  • 6 Napoleons
  • Waaier
  • Blauw-witte strandbal

Of kies een van de andere kleuren! Uiteraard kleurt heel de inhoud mee

  • Rood - 24 ICE Strawberry Daiouiri vrieslollies (5%)
  • Groen - 24 ICE Mojito vrieslollies (5%)
  • Paars - 24 ICE Gin & Tonic vrieslollies (5%)
  • Geel - 24 ICE Limoncello vrieslollies (5%)

Post!

Laat dit pakketje zo bij de ontvanger op de mat ploffen. De zomerpost zit namelijk in een speciaal verzenddoosje dat door de brievenbus past. Het is daarom mogelijk om het pakketje naar elke ontvanger los te laten versturen. Ideaal voor als je medewerkers buiten de deur werken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een adressenbestand te uploaden. Wij regelen vervolgens de rest zodat jij alvast met je benen omhoog kan en met een koude cocktail in je hand kunt genieten van de zomervakantie.

Zomerse kaart

Hoe leuk is het als de ontvanger bij het openen van de zomerpost, naast alle zomerproducten, ook een kaart ziet waar de zonnestralen vanaf spatten. Bij dit pakket komt dat helemaal goed want je hebt namelijk de optie om een kaart toe te voegen. Om het je lekker makkelijk te maken hebben wij vier zomer ontwerpen gemaakt die je laten dromen over het zorgeloze vakantiegevoel. Is dit niet helemaal jouw smaak? Onze grafisch vormgevers maken graag een passend ontwerp, uiteraard met logo. Natuurlijk is het ook mogelijk om je ontwerp helemaal zelf te maken. Download hiervoor de werktekening onder het kopje ‘specificaties’ en ga aan de slag.

Zomerse post

Specificaties

Inhoud Drie 24 ICE Vodka & Energy vrieslollies (5%), 6 Napoleons, Waaier, Strandbal

Downloads

Zomerse post

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:


Voor de bedrukking van de kaart worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.


Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Zomerse post

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Zomerse post

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 10,99
100 € 10,78
250 € 10,65
500 € 10,49
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!