• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Taste Case: Luxe geschenk voor de zorg

Basisprijs per stuk € 18,95

Mooi luxe geschenkpakket. Deze Taste Case met luxe thee en Johnny Doodle. Een luxe geschenk voor de Dag van de Verpleging of ander passend geefmoment.

Taste Case: Luxe geschenk voor de zorg

Geschenkpakket met thee en Johnny Doodle

Dit geschenkpakket met thee en Johnny Doodle is een luxe geschenk voor de Dag van de Verpleging of ander passend geefmoment in de zorgbranche. Voor de Dag van de Verpleging hebben wij een aantal standaard sleeve ontwerpen gemaakt, die wij kunnen personaliseren met een logo en/of persoonlijke boodschap.

Dit geschenkpakket wordt standaard geleverd met een Johnny Doodle met Fudge & Brownie smaak. Daarbij zit een glazen buisje (tube), gevuld met losse thee: Loco Choco. Een thee met smaken van chocolade, kersen en rozenblaadjes. Een perfecte combinatie met de Johnny Doodle chocoladereep.

Personaliseer het geschenkpakket met een sleeve, bedrukt naar eigen ontwerp. Kies een standaard ontwerp voor de Dag van de Verpleging en upload een logo/tekst. Of maak een volledig eigen ontwerp sleeve. 

Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken zij voor jou een passend ontwerp sleeve.

Taste Case: Luxe geschenk voor de zorg

Specificaties

Afmetingen 243 x 190 x 45 mm
Gewicht 615 gram
Inhoud 1 Johnny Doodle (180 gr) + 1 thee tube (Loco Choco)

Downloads

Taste Case: Luxe geschenk voor de zorg

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Dit geschenkpakket kun je personaliseren met een eigen ontwerp sleeve. Voor de bedrukking van de sleeve wordt eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas geproduceerd, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Taste Case: Luxe geschenk voor de zorg

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Taste Case: Luxe geschenk voor de zorg

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
100 € 18,50
250 € 18,25
500 € 17,80
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!