Persoonlijk advies

Amerigo's gelukshoefijzer

Amerigo's gelukshoefijzer
De smaak van geluk! Amerigo's gelukshoefijzer, om te schenken aan klant en collega. Een bijzonder, smakelijk sinterklaasgeschenk.

Het gelukscertificaat leveren wij met een standaard bedrukking. Zie afbeelding. Vraag voor een eigen certificaat een offerte aan.

* Verplichte velden

€ 5,25

5.25

0.0000

60

1204.9500

2404.7500

5104.4500

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
5.25
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 15-20 werkdagen

Beschrijving

Details

De Smaak van Geluk.

Amerigo's chocolade gelukshoefijzer, op een bedje van stro en verpakt in een postgeschikt geschenkdoosje. Zo verstuur je per post een portie geluk naar al je klanten en relaties! Of schenk het gelukshoefijzer aan al je personeel en collega's. Een bijzonder en smakelijk sinterklaasgeschenk!

Amerigo's gelukshoefijzer bestaat uit melkchocolade met een portie geluk. Het chocolade hoefijzer is omhuld in goudenfolie en wordt gepresenteerd op een bedje van stro.

Personaliseren

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen aan het sinterklaasgeschenk? Dat kan door middel van een persoonlijke kaart, die wij toevoegen aan de binnenzjide van het doosje. De kaart wordt standaard enkelzijdig, full colour bedrukt. 

Download de werktekening en ga direct aan de slag met jouw eigen ontwerp. Hulp nodig? Ons creatieve team staat voor je klaar. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Vanaf c.a. 1.000 stuks is het ook mogelijk om de geschenkdoosjes te laten bedrukken met een eigen design. Zo kun je het geschenk perfect laten aansluiten bij de huisstijl van de organisatie, campagne of actie. Houdt wel rekening met een lever- en productietijd van ca. 3 weken. Vraag voor deze optie even een offerte aan, dan maken wij voor jou een offerte op maat. 

Gelukshoefijzer per post

Klanten en collega's verrassen met Amerigo's gelukshoefijzer op de deurmat? Dat kan! Onze geschenkdoosjes kunnen per post verstuurd worden en passen perfect door de brievenbus. Geef ons de adressenlijst, dan verzorgen wij de complete verzending. Vraag hiervoor wel even een offerte aan. 

Let op: de ingrediëntenlijst wordt niet standaard toegevoegd. Wil je deze toevoegen aan je ontwerp kaart of los? Geef dit bij ons aan. 

Extra informatie

200.0000

Afmetingen: 174 x 172 x 24.5 mm
Gewicht:
Inhoud: 1 chocolade hoefijzer (100 gram)
Houdbaarheid: ca. 12 maanden
Downloads
pdf Kaart 165 x 155 mm (492.28 KB) Download
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Aantal Stuksprijs
60 € 5,25
120 € 4,95
240 € 4,75
510 € 4,45
  • Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger.
  • Dit zijn staffelprijzen. Andere aantallen zijn ook mogelijk.

  • Downloads
    pdf Kaart 165 x 155 mm (492.28 KB) Download

    Geluk.com is onderdeel van

    betaalmethodes