• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Pull Can met paaseitjes - 290 gram

Basisprijs per stuk € 7,45 € 9,01 incl. BTW

Een mooi luxe blikje dat door middel van treklip geopend kan worden. Gevuld met heerlijke chocolade paaseitjes, in verschillende kleuren. Ontwerp het wikkel van de pull can zelf en voeg een persoonlijke boodschap toe voor jouw personeel en/of zakelijke relaties.

Pull Can met paaseitjes - 290 gram

Met de heerlijkste paaschocolade

Met deze pull can geef je een echt leuk paasgeschenk weg. Het blikje wordt gevuld met massieve eitjes. Verras personeel en relaties!

De inhoud van het blikje is 290 gram aan paaseitjes. De eitjes kunnen in alle kleuren geleverd worden. Mocht je de eitjes in je bedrijfskleuren geleverd willen hebben, neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak gebruik van de offertemogelijkheden op deze pagina.

We hebben alvast wat standaard paasontwerpen voor het wikkels ontworpen om je op gang te helpen. Deze zijn te personaliseren met een eigen logo of leuke boodschap. Download de werktekening als je de wikkel helemaal zelf wilt ontwerpen. Heb je niet de mogelijkheden het zelf te ontwerpen maar wel leuke ideeën, geef ze door aan onze zeer capabele grafische afdeling. Zij maken dan een passend ontwerp voor je.

Dankzij het kunststof deksel is het blikje hersluitbaar. Dit kun je als extra optie toevoegen aan het geschenk. Een mooi blik met een gaaf ontwerp in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie zal nog lang blijven staan!

Pull Can met paaseitjes - 290 gram

Specificaties

Downloads

Pull Can met paaseitjes - 290 gram

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blikje worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Pull Can met paaseitjes - 290 gram

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Pull Can met paaseitjes - 290 gram

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,45 (€ 9,01 incl. BTW)
100 € 7,15 (€ 8,65 incl. BTW)
250 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
500 € 6,75 (€ 8,17 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!