Pull Can met paaseitjes - 290 gram

Basisprijs per stuk € 5,75

Een mooi luxe blikje dat door middel van treklip geopend kan worden. Gevuld met heerlijke chocolade paaseitjes, massief of praliné, in verschillende kleuren. Ontwerp de wikkel van de pull can zelf en voeg een persoonlijke booedschap toe voor jouw personeel en/of zakelijke relaties.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Pull Can met paaseitjes - 290 gram

Mooie pull can gevuld met 290 gram heerlijke paaseitjes - Geluk.com

Met deze pull can geef je een echt leuk paasgeschenk weg. Het blikje wordt gevuld met massieve eitjes of praliné. Verras personeel en relaties!

De inhoud van het blikje is 290 gram aan paaseitjes. De eitjes kunnen in alle kleuren geleverd worden. Mocht je de eitjes in je bedrijskleuren geleverd hebben, neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak gebruik van de offertemogelijkheden op deze pagina.

We hebben alvast wat standaard paasontwerpen voor de wikkels ontworpen om je op gang te helpen. Deze zijn te personaliseren met een eigen logo of leuke boodschap. Download de werktekening als je de wikkel helemaal zelf wilt ontwerpen. Heb je niet de mogelijkheden het zelf te ontwerpen maar wel leuke ideeën, geef ze door aan onze zeer capabele grafische afdeling. Zij maken dan een passend ontwerp voor je.

Dankzij de kunstof deksel is het blikje hersluitbaar. Een mooi blik met een gaaf ontwerp in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie zal nog lang blijven staan!

Pull Can met paaseitjes - 290 gram

Specificaties

Downloads

Label 240 x 100
(Size: 468.6 KB)
Pull Can met paaseitjes - 290 gram

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,75
100 € 5,45
250 € 5,10
500 € 4,85
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!