• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Luxe chocolade hartjes in geschenkblik

Basisprijs per stuk € 8,30

Een geschenkblik met hierin luxe chocolade hartjes. Het geschenkblik is te voorzien van een volledige dekselbedrukking! Geschikt om als geschenk te geven voor de dag van de verpleging.

Luxe chocolade hartjes in geschenkblik

Geschenkblik met chocolade hartjes

Een geschenk om weg te geven op bijvoorbeeld de dag van de verpleging. Dit leuke & ook lekkere relatiegeschenk is een echte aanrader om te geven. Verras dus iemand met dit leuke relatiegeschenk. Het is een mooie mat zwarte blik gevuld met chocolade hartjes. Bijna ieder geschenk van ons is te personaliseren, zo ook dit geschenkblik. Het deksel van dit blik is namelijk volledig te voorzien van een bedrukking.

Dekselbedrukking toevoegen aan het mat zwarte blik

Het toevoegen van een dekselbedrukking aan een geschenk is iets wat wij altijd wel aanraden om te doen, het blikje is van zichzelf blanco. Het maakt een geschenk namelijk nét wat persoonlijker en ook leuker.  Daarnaast kan het ook dienen als een herinnering voor de ontvanger van welk bedrijf het geschenk afkomstig is.

Het deksel kan zoals eerder vermeldt, voorzien worden van een geheel eigen bedrukking. Hierbij kan er gekozen worden voor het standaardontwerp zoals in de afbeelding te zien, met hierbij je eigen logo, maar je kan daarnaast ook een eigen ontwerp aanleveren. Het blikje dat in de afbeelding te zien is, is volledig bedrukt.

Geen inspiratie, tijd of zin om een ontwerp te maken? Laat onze grafische afdeling een ontwerp voor je maken, waarvoor jij alleen maar je wensen of ideeën voor hoeft door te geven.

Luxe chocolade hartjes in geschenkblik

Specificaties

Afmetingen 140 x 88 x 56 mm
Inhoud Chocolade hartjes

Downloads

Luxe chocolade hartjes in geschenkblik

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering van het geschenkblik:

Voor de bedrukking van het blik wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De blikjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Luxe chocolade hartjes in geschenkblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Luxe chocolade hartjes in geschenkblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
36 € 8,30
144 € 8,20
360 € 8,10
720 € 8,00
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!