Filter

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Stay cool at the pool

Met stijgende temperaturen in de zomer is het belangrijk om in ieder geval het hoofd cool te houden. Geluk.com kan je hierin uitstekend adviseren. Hieronder vind je allerlei leuke en verfrissende weggevertjes voor een zomerse promotie die uiteraard stuk voor stuk kunnen worden uitgevoerd in je eigen verpakking, inclusies eigen logo en/of teksten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verfrissende relatiegeschenken voor de zomer

De ‘Stay cool at the pool’ zijn speciaal bedacht en ontwikkeld voor de hete zomerdagen. Lekker voor bij het zwembad, de zee of gewoon om mee af te koelen. Ideaal tijdens de zomervakantie en geschikt om weg te geven als zomer relatiegeschenk voor je klanten, personeel of andere relaties. Verras ze met deze coole zomergeschenken en laat ze zien dat je aan ze denkt, ook in de zomer!

Coole zomerpakketten

Het ‘Stay cool at the pool’ assortiment bevat ook verschillende coole zomerpakketten. Het bijzondere aan deze zomerpakketten is dat ze allemaal in een brievenbusgeschikt verzenddoosje zijn verpakt. Je kunt ze dus gemakkelijk per post versturen, zodat ze direct bij de ontvanger thuis worden bezorgd. Zo zorg je echt voor een verrassingseffect! Lever hiervoor wel een adressenbestand bij ons aan, dan zorgen wij ervoor dat alle zomerpakketjes in goede orde worden bezorgd.

Hulp nodig bij het kiezen?

Het kiezen van een passend zomercadeau is niet altijd even makkelijk, dat snappen wij heel goed. Wij helpen je daarom graag bij het kiezen of het samenstellen van jouw ideale zomergeschenken, zomerpakketten, zomercadeaus of zomer giveaways. Neem hiervoor gerust contact met ons op via +31 (0)78 890 77 66 of mail ons op verkoop@geluk.com.