Filter

 • Gepersonaliseerde geschenken
 • Écht persoonlijk advies
 • Productie in eigen huis

Kerst banket

Tijdens de kerstdagen kunnen de verschillende kerstlekkernijen niet ontbreken. Van een kerst taart in geschenkblik tot een heerlijke kerst banketstaaf in een leuke verpakking. Verras je relaties of werknemers met een koek, taart of cake. Deze kerst banketten hebben elk ook een personalisatiemogelijkheid om het geschenk nog leuker te maken. 

 • 1 product

 • Grote kerststol - 900 gram

  Grote kerststol - 900 gram

  Vanaf € 16,65 € 20,15 incl. BTW
  Minimale afname: 50

Kerst banket bestellen

In december worden er vaak kerstgeschenken weggeven. Vaak worden deze geschenken gegeven aan werknemers of andere werk gerelateerde relaties. Dit wordt vaak gedaan om de waardering richting de ontvanger te doen blijken. Met een kerstgeschenk voor personeel laat je dus weten wat ze voor je betekenen. Bijvoorbeeld door een kerst banket te schenken. Naast ons ruime assortiment in verschillende soorten kerst banket, hebben deze ook allen een andere personalisatiemogelijkheid. Maak het geschenk dus nog specialer door er een persoonlijk tintje aan te verbinden.

Ons koekje, taart en cake assortiment

In ons kerst banket assortiment hebben we een variatie van koekjes, taartjes en cake. Voorbeelden van producten die in ons assortiment zitten zijn: kerstkransjes, kerst taart, kerststol, smulband, banketstaaf en ook een kerstpanettone. Daarnaast is er bij meerdere producten ook nog de keuze te maken tussen verschillende smaken. Zo is de kerst taart beschikbaar in maar liefst 5 verschillende smaken. Taart met logo bestellen? Vraag dan een offerte aan. De verschillende producten zijn ook op een andere manier verpakt. Zo worden een aantal van deze producten verpakt in een blik of geschenkblik waar de andere verpakt worden in een verzenddoos of flowpack. Onze lekkernijen komen vers van de bakker en zijn dus van goede kwaliteit.

Personalisatiemogelijkheden van kerst banket

Voor de verschillende kerst banketten hebben we dan ook meerdere mogelijke personalisatie opties. Voorbeelden van de personalisatiemogelijkheden zijn:

-          Dekselbedrukking van een blik

-          Wikkel naar eigen ontwerp om blik

-          Toevoegen van een sticker (rode doos)

-          Eigen ontwerp top kaartje

Een vraag over de mogelijkheden van het bedrukken? Ons team staat voor je klaar om je te helpen met al je vragen over kerst banket. Wil je een eigen ontwerp aanleveren, maar lukt het niet om een geschikt ontwerp te maken? Laat onze grafische afdeling aan de slag gaan met het realiseren van jouw wensen en/of ideeën die je voor het ontwerp hebt.

Verzenden naar adressenbestand

Het is bij de meeste van onze producten een mogelijkheid om de geschenken door ons te laten verzenden. Lever een adressenbestand aan en dan zorgen wij ervoor dat de geschenken op het juiste adres aan zullen komen.