Filter

Zomergeschenken en giveaways

Zomergeschenken en giveaways

Geschenken en giveaways perfect voor de zomer! Verras klanten, bezoekers en personeel met een zomers geschenk of verfrissende giveaway en communiceer tegelijkertijd jouw persoonlijke boodschap. Promoot jouw bedrijf, merk, product of evenement met een zomerse promo item. Van een kweekset met eetbare bloemen, voor door een zomerse salade, tot waterijsjes met jouw eigen ontwerp etiket. Bekijk het volledige assortiment hier!

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 88

Hoog naar laag sorteren

Zomer relatiegeschenken voor personeel & collega's

Wanneer de dagen langer worden, de zon meer gaat schijnen en de temperatuur stijgt, weten we allemaal: de zomervakantie staat voor de deur! Een mooi moment om als werknemer je waardering uit te spreken. Laat zien dat je blij bent met je personeel/collega's en wens hen een fijne zomervakantie. Verras hen met een zomerse giveaway of persoonlijk zomergeschenk. Jouw personeel en collega's zullen gegarandeerd aangenaam verrast zijn! 

Bekijk hierboven ons assortiment zomergeschenken: met diverse greengifts, maar ook verfrissende giveaways, zoals waterijsjes en flesjes water met een etiket in bedrijfseigen huisstijl. 

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke zomergeschenk.

Promotie maken met zomergeschenken

Lange dagen vol zon en aangename temperaturen, het is zomer en de vakanties staan voor de deur. Een seizoen dat volledig in het teken staat van ontspanning en plezier: het ultieme zomergevoel! Een mooi moment om daar als bedrijf op in te spelen en het zomergevoel te koppelen aan jouw bedrijf. Promoot jouw merk, dienst of product met een zomerse giveaway, promo item of postmailing en kom op een unieke manier onder de aandacht bij jouw doelgroep en (potentiële) klanten. 

Schenk (potentiële) klanten en bezoekers op een warme zomerdag een beetje verfrissing in de vorm van een flesje bronwater, waterijsje, pakje kauwgom of mints. Allemaal voorzien van een bedrukking in eigen huisstijl.

Ook je bestaande klanten verdienen een blijk van waardering. Kies voor de zomer als contactmoment en verras hen met hèt zomergevoel! Schenk een zomer relatiegeschenk of zomerse postmailing.