Filter

Geschenken die nog voor Sinterklaas geleverd kunnen worden? Bekijk onze Last minute Sinterklaasgeschenken.
 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
Dag van de Vrijwilliger: bedankjes & geschenken

Dag van de Vrijwilliger: bedankjes & geschenken

Geef jij al een bedankje of geschenk aan jouw favoriete vrijwilliger? In 2023 is de Dag van de Vrijwilliger niet alleen op 7 december, maar is er ook een hele week voor. Van 25 februari tot en met 5 maart worden door het hele land vrijwilligers in het zonnetje gezet. In de Week van de Vrijwilliger worden vrijwilligers door het doel waarvoor zij zich inzetten bedankt voor hun inzet, met een huldiging of onderscheiding. Maar ook met een kleine attentie of persoonlijk geschenk kun je als organisatie of gemeente je waardering laten blijken. Een kleinigheidje kan enorm veel betekenen en de relatie tussen organisatie en vrijwilliger verbeteren.

Ideale geschenken voor vrijwilligers

 • 2 producten

 • Blik met strik 15 keer geluk

  Blik met strik 15 keer geluk

  Vanaf € 6,85 € 8,29 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Merci 250 gram

  Merci 250 gram

  Vanaf € 6,85 € 8,29 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Bedankjes & cadeaus voor vrijwilligers

In de Week van de Vrijwilliger worden vrijwilligers bedankt voor hun inzet en bijdrage die zij leveren aan de samenleving. Met veel plezier en enthousiasme doen zij zinvol werk, zonder daar ook maar een enkele vergoeding voor te ontvangen. Dat is een bedankje waard! Verras als organisatie of gemeente de vrijwilligers die voor jullie werken met een persoonlijk geschenk. Denk aan een heerlijke fairtrade Tony's Chocolonely reep, verpakt in een wikkel met daarop jouw persoonlijke boodschap. Of een zonnebloem kweeksetje en zet jouw vrijwilligers met dit presentje in het zonnetje... Voor elk budget is er een passend geschenk. Wij helpen je graag met het samenstellen van een passend product!

'Meer dan handen' -vrijwilligersprijzen

De Meer dan Handen vrijwilligersprijzen zijn in het leven geroepen om de diversiteit aan vrijwilligersactiviteiten te presenteren. Iedereen kent vrijwilligerswerk en heeft daar zijn/haar associaties bij, maar bij veel mensen is de grote diversiteit niet bekend. Met deze vrijwilligersprijzen worden inspirerende projecten uitgelicht, maar het belangrijkste is dat alle vrijwilligers in heel Nederland onze blijk van waardering krijgen.

Dag van de Vrijwilliger

Iedere vrijwilliger moet op een bijzondere manier bedankt worden voor zijn of haar inzet. De Dag van de Vrijwilliger is jaarlijks op 7 december. Tijdens deze dag blikken we terug op het jaar van de vrijwilligers en worden zij die dag eens extra in het zonnetje gezet. Dit is jouw kans om hen te verrassen met een origineel geschenk. Laat hen weten dat je juist deze dag extra veel aan ze denkt en wil bedanken. Personaliseer het geschenk en laat een leuke boodschap achter voor de vrijwilliger.

Week van de Vrijwilliger in België

In Vlaanderen werden de vrijwilligers al geen dag, maar een hele week in het zonnetje gezet. Tijdens de Week van de Vrijwilliger worden niet alleen de Vlaamse vrijwilligers bedankt, maar wordt vrijwilligerswerk ook gepromoot. Van 25 februari tot 5 maart 2023 wordt dit jaar de Week van de Vrijwilliger gehouden. Vele organisaties en gemeentes deden mee met deze week en bedankten hun vrijwilligers met leuke attentie, cadeaus en verrassende acties en campagnes. Allemaal op Social Media te volgen via #vrijwilligersweek.