Filter

 • Gepersonaliseerde geschenken
 • Écht persoonlijk advies
 • Productie in eigen huis

EK geschenken

Viva Hollandia. We zijn er weer bij en dat is prima! Het EK 2024 staat voor de deur en het Nederlands Elftal is natuurlijk weer van de partij. Op 14 juni 2024 begint dit voetbalspectakel dat je niet zomaar voorbij mag laten gaan. Verras je collega's en klanten met leuke EK geschenken en speel in op de oranjekoorts!

Sterspelers

 • 1 product

 • Dropstelling

  Dropstelling

  Vanaf € 6,45 € 7,80 incl. BTW
  Minimale afname: 100

EK geschenken

Scoor jij net als Memphis Depay, Xavi Simons, Donyell Malen of een van onze andere toppers dit EK met een tof oranje EK geschenk?

Nu de straten oranje beginnen te kleuren en de oranje koorts oploopt is het een leuk moment om jouw collega’s, klanten of overige relaties te verrassen met EK geschenken. Kleur met jouw bedrijf mee met het Nederlands elftal en geef oranje cadeaus met een verhaal. Met ons ruime assortiment zit er voor alle oranje supporters wel wat leuks tussen. We hebben verschillende oranje pakketten samengesteld die perfect van pas komen tijdens de eerste, tweede en zeker de derde helft.

Actuele EK geschenken

En dit mag je natuurlijk niet missen. Geef EK geschenken cadeau aan je collega’s of aan nieuwe en potentiële klanten. Zo speel je handig in op de actualiteit. Een relatiegeschenk omtrent een bepaald thema scoort altijd goed, dus het geven van EK geschenken is met de zomer in zicht het perfecte cadeau. Wie weet tillen onze jongens op zondag 14 juli de beker eindelijk een keer omhoog en wordt dit een onvergetelijk toernooi. Jouw oranje geschenk zal dan natuurlijk niet snel vergeten worden!

Persoonlijke oranje geschenken

Net als dat spelers hun achternaam op hun wedstrijdshirt bedrukt hebben, kan jij ook jouw EK artikelen bedrukken. Laat zien dat je net zo goed omgaat met relaties, klanten en personeel als onze Louis van Gaal. "That's another cook!" 

De bedrukkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Laat bijvoorbeeld jouw logo op een product of doos bedrukken of ga voor een echt oranje ontwerp waarop je een succesboodschap meegeeft. Alles is mogelijk. Mocht je er niet uit komen met je ontwerp dan hebben een aantal creatieve spelers opgesteld staan die voor jou de mooiste designs naar wens maken.

Heb je vragen over onze EK geschenken? Of zou je verschillende EK artikelen willen combineren? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze geschenkbedenkers. Zij staan altijd klaar voor een succesvol één-tweetje.

EK 2024 Duitsland: juni en juli

Het EK start op vrijdag 14 juni en de finale, waar Ronald Koeman onze mannen naartoe gaat loodsen, wordt gespeeld op zondag 14 juli.