Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
Dag van de Leraar

Dag van de Leraar

Geef een cadeau voor de Dag van de Leraar! Dit landelijke initiatief zet alle leerkrachten een dag in het zonnetje! Verras deze dag leraren, leraressen, juffen en meesters met een cadeau voor hun inzet. De Dag van de Leraar valt dit jaar op donderdag 5 oktober 2023 en is dé dag om een leuke giveaway of een origineel cadeau weg te geven. Dus ben jij op zoek naar een cadeau voor de leerkracht? Wij hebben voor elk budget een passend geschenk.

 • 8 producten

 • Rocky Road Kit

  Rocky Road Kit

  Vanaf € 6,49 Excl. BTW
  Minimale afname: 20
 • Thee kweekset in theeglas - Leerkracht

  Thee kweekset in theeglas - Leerkracht

  Vanaf € 6,80 Excl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Blik met strik 15 keer geluk

  Blik met strik 15 keer geluk

  Vanaf € 6,85 Excl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Recht uit 't hart

  Recht uit 't hart

  Vanaf € 6,20 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Stroopwafel thee in geschenk- of verzenddoosje

  Stroopwafel thee in geschenk- of verzenddoosje

  Vanaf € 6,95 Excl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Emmertje met drop

  Emmertje met drop

  Vanaf € 6,49 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Tony's Chocolonely in eigen sleeve

  Tony's Chocolonely in eigen sleeve

  Vanaf € 6,25 Excl. BTW
  Minimale afname: 20
 • Krijtmok met snoepjes

  Krijtmok met snoepjes

  Vanaf € 6,60 Excl. BTW
  Minimale afname: 25

Dag van de Leraar 2023

Ieder jaar helpen we scholen en onderwijsinstanties om leraren en leraressen, in het zonnetje te zetten op de Dag van de Leerkracht. De Dag van de Leraar 2023 is net als voorgaande jaren op 5 oktober. Dit jaar valt dit op een donderdag. Op deze speciale dag bedanken we alle leerkrachten en docenten voor alle inzet van de afgelopen tijd. Wat dit geschenk zal gaan zijn is geheel aan jullie. Wij hebben verschillende leuke geschenken samengesteld waarmee de docenten verrast kunnen worden. Ieder jaar ontwikkelen wij nieuwe cadeaus speciaal voor de Dag van de Leraar. Ook voor de Dag van de Leraar 2023 hebben wij nieuwe geschenken.

Dag van de Leraar cadeau

Een persoonlijk presentje geven voor deze speciale dag is natuurlijk extra leuk. Wij hebben dan ook voor ieder budget een Dag van de Leraar cadeau! Van een rolletje 'Je bent top! drop' tot een grote snoeppot vol Celebrations: Want we hebben wat te vieren! Verras jouw leerkrachten met een unieke cadeau, geheel in de huisstijl van jullie onderwijsinstelling. Daarnaast hebben we voor de Dag van de Leraar standaard thema's ontworpen. Kies een thema naar wens en wij voegen het logo van jullie organisatie of school toe. Naast een standaard thema kun je er ook voor kiezen om een volledig eigen ontwerp aan te leveren. Hier willen we je uiteraard ook bij helpen. Geef je wensen en ideeën door en wij maken een passend ontwerp.

Leerkrachten bedanken via de post

Wil je alle leerkrachten op dezelfde dag verrassen? Dat kan door een geschenk door ons te laten versturen. Meerdere cadeaus hebben dan ook de mogelijkheid om door de brievenbus te gaan. Voorbeelden hiervan zijn de verzend- en geschenkdoosjes die per post verzonden kunnen worden. Zo kan je alle leerkrachten op deze speciale dag een geschenk op de deurmat bezorgen. Vragen over één van onze Dag van de Leraar geschenken? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Er is echt van alles mogelijk.