• Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Duimstok

Basisprijs per stuk € 7,40

Een duimstok van 2 meter lang, bedrukt met een geheel eigen tekst en eventueel zelfs jouw logo. De kleur van de duimstok kan je helemaal zelf kiezen, er zijn wel 16 verschillende kleuren beschikbaar. Deze bedrukte duimstok is een prachtige en bovenal hulpzame giveaway voor bouwmarkten, -bedrijven en andere ondernemingen.

Duimstok

Meten is weten - Duimstok met persoonlijke bedrukking

Anderhalve meter houden wordt middels deze duimstok extra gemakkelijk! Deze duimstok is 2 meter lang en bestaat uit 10 stukken van 20 centimeter. De duimstok kan je bestellen in de kleur die jij maar wilt, met een witte zijkant of een zijkant in de gekozen kleur.

Duimstok met bedrukking

De zijkanten van de duimstok wordt bedrukt. Je kunt op allebei de kanten een tekst of woord met of zonder een eigen logo laten plaatsen. Het ontwerp voor de bedrukking kan je zelf maken, download hiervoor even de werktekening onder 'specificaties', of schakel onze grafische afdeling in. Ze zijn, dankzij jarenlange ervaring en onuitputbare inspiratie altijd in staat een mooi ontwerp te maken, geheel naar wens.

Kleuren duimstok

De duimstok kan je bestellen in 1 van de onderstaande kleuren. De duimstok krijgt helemaal de kleur die jij kiest of kies ervoor om de zijkanten van de duimstok wit te laten. De te bestellen kleuren staan hieronder.

 1. Wit
 2. Geel
 3. Licht Oranje
 4. Oranje
 5. Rood
 6. Rood/Roze
 7. Roze
 8. Paars
 9. Donker blauw
 10. Blauw
 11. Licht blauw
 12. Groen
 13. Appeltjes groen
 14. Licht bruin
 15. Bruin
 16. Zwart
Duimstok

Specificaties

Afmetingen 32 mm x 2 m (10 x 20 cm)
Duimstok

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisering:

Op beide kanten van de duimstok kan je een eigen tekst laten drukken, eventueel ook voorzien van eigen logo. Een eigen ontwerp kan ook, dit kan je zelf maken of uitbesteden aan onze grafische afdeling. De werktekening vind je onder 'specificaties'.

Voor het instellen van dit ontwerp rekenen wij eenmalig instelkosten. Deze kosten zijn €37,50.

Duimstok

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Duimstok

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
100 € 7,40
250 € 6,95
500 € 6,20
1000 € 5,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!