• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Blik stroopwafels voor schoonmakers

Basisprijs per stuk € 8,35 € 10,10 incl. BTW

Hollandse stroopwafels in blik, met eigen ontwerp wikkel.Alle schoonmakers verdienen een extra blijk van waardering op de Dag van de Schoonmaker!

Blik stroopwafels voor schoonmakers

Blikje stroopwafels! Geschenk voor de Dag van de Schoonmaker

Echte Goudse stroopwafels, verpakt in een geschenkblik dat jij volledig naar wens kunt vormgeven. Een smakelijk geschenk voor al jouw collega's en personeel in de schoonmaak branche. Op de Dag van de Schoonmaker verdienen zij een extra blijk van waardering.

Het stroopwafelblik is verkrijgbaar in wit en zilver. De blikken hebben een doorsnee van Ø95 mm en een hoogte van 110 mm. De perfecte afmetingen voor een pakje met 10 stroopwafels! Het blik is te personaliseren met een eigen ontwerp wikkel en directe dekselbedrukking.

Een blik heeft een lange bewaarwaarde en is zeer geschikt voor hergebruik. Wanneer de stroopwafels op zijn, kan het blik opnieuw gebruikt worden. Zo zullen jouw collega's jouw blijk van waardering en deze dag niet snel vergeten!

Personalisering

Het stroopwafelblik wordt voorzien van een full colour wikkel. Voor de Dag van de Schoonmaker hebben wij een aantal standaard ontwerpen gemaakt. Maak in bovenstaande opties je keuze en upload je logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp. Eventueel kunnen wij ook de tekst in het ontwerp aanpassen. 

Het deksel van het blik kunnen wij voorzien een directe bedrukking. Een mooie plek om het bedrijfslogo, bedrijfsnaam, website, slogan, etc. op achter te laten.

Al vanaf 500 blikken is het mogelijk om een stroopwafelblik op maat te maken. Deze blikken worden volledig full colour bedrukt met jouw eigen ontwerp!

Verzending

Werken jouw collega's op verschillende plekken door Nederland? Wij nemen de volledige verzending uit handen. Geef ons een lijst met adressen en wij regelen de rest. We zorgen er voor dat al het personeel op de Dag van de Schoonmaker verrast wordt met een persoonlijke geschenkje, bezorgt op locatie. 

Is je budget net niet toereikend? Gelukkig hebben wij ook nog een kleiner stroopwafelblik, met een pakje met 5 stroopwafels.

Blik stroopwafels voor schoonmakers

Specificaties

Afmetingen Ø95mm x H 110mm
Gewicht 436 gram
Inhoud 10 stroopwafels (ca. 320 gram)
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Blik stroopwafels voor schoonmakers

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het deksel wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Blik stroopwafels voor schoonmakers

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Blik stroopwafels voor schoonmakers

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 8,35 (€ 10,10 incl. BTW)
100 € 8,10 (€ 9,80 incl. BTW)
250 € 7,90 (€ 9,56 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!