• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Waterfles met snoep

Basisprijs per stuk € 8,50 € 10,29 incl. BTW

Een ideaal geschenk om te geven op de Dag van de Leidster: een waterfles met snoepkrijtjes. In plaats van dat je met krijt op het bord schrijft, kan je er nu lekker van snoepen! Iedere leidster zal hier gelukkig van worden.

Waterfles met snoep

Voor elke leidster

Maar liefst 500 gram snoepkrijtjes zitten er in deze kleurrijke waterfles, is dat even lekker! De snoepkrijtjes, met zachte vulling omhuld met een knapperig muntje, zijn een echte klassieker. En daarnaast ook nog is vegan. Voor iedereen geschikt dus.

Doppie! Euhh toppie! Je kan zelf kiezen welke kleur dop jouw waterfles bevat. Maak in bovenstaand menu de keuze uit oranje, rood, blauw, groen, zwart of wit. De doorzichtige fles heeft een inhoud van 600 ml. Het leuke aan dit geschenk is dat wanneer je elk snoepje opgepeuzeld hebt, je de fles nog kan gebruiken als waterfles. Zo heeft de leidster er heel lang plezier aan. Hoe leuk is het als al jouw collega’s straks dezelfde waterfles hebben!

Kies je snoep

Toch niet zo’n fan van de witte snoepkrijtjes? Dan kan je ervoor kiezen om de waterfles te laten vullen met Napoleons. Met deze kleurrijke mix van zuurtjes is elk snoepje genieten.  

Persoonlijke fles

Laat de leidsters weten dat je hen dankbaar bent! Dit kan door middel van een tag, die wordt vastgemaakt aan de fles. Op deze tag kan je een boodschap achterlaten, net als jouw logo en huisstijl. Wat je ook wilt, het is mogelijk! Ontwerp je tag en upload het hierboven. Laat je creativiteit je even in de steek? Onze creatieve vormgevers helpen je graag bij het maken van je ontwerp.

Waterfles met snoep

Specificaties

Inhoud Waterfles 600 ml gevuld met 500 gram snoepkrijt

Downloads

Waterfles met snoep

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de zaktag wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Waterfles met snoep

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Waterfles met snoep

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 8,50 (€ 10,29 incl. BTW)
100 € 8,25 (€ 9,98 incl. BTW)
250 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
500 € 7,50 (€ 9,08 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!