Vierkant pepermuntrolletje

Basisprijs per 100 stuks € 27,50

Geef gasten een verfrissende blik op jouw bedrijf met een grote schaal vol vierkante pepermunt rolletjes bij jou op de balie!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Vierkant pepermuntrolletje

Vierkant pepermunt rolletje giveaway

Dit vierkant pepermuntrolletje biedt een verfrissende kijk op jouw bedrijf! De vierkante pepermuntrolletjes zijn erg leuk om te presenteren in een schaal in de receptie of wachtruimte van jouw bedrijf.

Het vierkante pepermuntrolletje is gevuld met 12 pepermuntjes. De pepermuntjes worden ingepakt in een zilver of goud folie. Maak het vierkant pepermuntrolletje uniek met een eigen ontworpen wikkel. Op deze manier geef je zelfs de kleinste dingen een persoonlijke touch. Ontwerp een wikkel met het bedrijfslogo en/of een persoonlijk bericht. Heb je wel een idee voor het ontwerp, maar moeite met de uitvoering? Onze creatieve afdeling helpt je graag met het ontwerpen van jouw unieke wikkel.

De wikkel wordt gedrukt in full colour. Dit is inbegrepen in de bovenstaande prijzen. Vanaf 5000 stuks is het ook mogelijk om in 1-4 kleuren te bedrukken. Vraag hiervoor een offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Naast het standaard vierkant pepermuntrolletje, is het ook mogelijk om de pepermunt in een suikervrije variant te bestellen.

De minimale afname van deze vierkant pepermuntrolletjes is 1000 stuks. De pepermuntrolletjes zijn per 100 stuks verpakt (bestel 10 dozen pepermunt als je 1000 rolletjes wilt). 

Vierkant pepermuntrolletje

Specificaties

Afmetingen 55 x 16 x 11mm
Gewicht 10 gram
Inhoud 12 pepermuntjes
Houdbaarheid 36 maanden
Vierkant pepermuntrolletje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het wikkel wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Vierkant pepermuntrolletje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 27,50
25 € 20,50
50 € 17,00
100 € 12,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!