• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Uitdeelzakje pinda's

Basisprijs per stuk € 0,40

Lekker snacken met dit uitdeelzakje pinda's!

Uitdeelzakje pinda's

Zakje pinda's in eigen huisstijl, uitdelen op een beurs of open dag

Ken je dat gevoel, dat je trek hebt in iets hartigs? Voorzie jouw medewerkers, bezoekers en relaties van dit uitdeelzakje pinda's en stil hun lekkere trek!

Dit uitdeelzakje pinda's wordt gevuld met ca. 15 gram pinda's. De verpakking van dit uitdeelzakje pinda's kan all-over worden bedrukt in 1-4 kleuren. Hierdoor kun je het zakje er geheel laten uitzien zoals jij dat wilt! Je kunt logo's tekst, afbeeldingen etc. toevoegen. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Maak een ontwerp wat de aandacht trekt en waarmee jij een boodschap kan overbrengen. Hierdoor is het behalve leuk om weg te geven, ook leuk om te krijgen (en ideaal als promotie materiaal).

Vind je het lastig om zelf iets te ontwerpen? Wij nemen je graag wat werk uit handen. Deel je wensen met ons en dan gaan wij aan de slag voor een mooi ontwerp voor het uitdeelzakje pinda's.

Je kunt het uitdeelzakje pinda's ook uitdelen op de vrijdagmiddag borrel op kantoor. Een lekkere versnapering als kleine attentie voor je medewerkers!

Minimale afname: 3.000 stuks.

Uitdeelzakje pinda's

Specificaties

Afmetingen 100 x 75 mm
Gewicht 20 gram
Inhoud ca. 15 gram pinda's
Houdbaarheid 6 weken
Uitdeelzakje pinda's

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Het folie van het zakje heeft een aliminium coating en wordt all-over bedrukt. Voor de bedrukking van het zakje wordt eenmalig instelkosten van €195,- per kleur in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Uitdeelzakje pinda's

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Uitdeelzakje pinda's

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
5000 € 0,35
10000 € 0,31
20000 € 0,28
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!