Taste Case: A Taste of XMas

Basisprijs per stuk € 19,95

Met a taste of X-mas geef je meer dan een cadeau. Je krijgt de ultieme Kerst beleving. Een goed glas wijn en het symbool voor Kerst; een echte kerstboom met kluit! De
giftcard is minstens zo verrassend en regelen we in overleg. De Taste Case kan voorzien worden van een sleeve met eigen ontwerp.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Taste Case: A Taste of XMas

A Taste of XMas | Luxe kerstgeschenkset voor relaties

Proef de Kerst - Taste

Case gevuld met kerst!, Kies bijvoorbeeld voor een echte kerstboom met kluit in buisje, wijn in een buisje en giftcard Met a taste of X-mas geef je meer dan een cadeau. Je krijgt de ultieme Kerst beleving. Een goed glas wijn en het symbool voor Kerst; een echte kerstboom met kluit! De giftcard is minstens zo verrassend en regelen we in overleg.   Je kunt zelf kiezen wat er in de 2 buisjes wordt geleverd. (opties: rode wijn, olijfolie, kerstboom met kluit)

De Taste of XMas is beperkt voorradig. Wanneer je voor 30-9 inschrijft ontvang je 15% korting. Registreer via geluk.com/garantie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Taste Case: A Taste of XMas

Specificaties

Afmetingen 243 x 190 x 45 mm
Gewicht 615 gram
Inhoud 1 x rode wijn; 1 x olijfolie; 1 x kerstboom met kluit

Downloads

Taste Case: A Taste of XMas

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Dit geschenkpakket kun je personaliseren met een eigen ontwerp sleeve. Voor de bedrukking van de sleeve wordt eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas geproduceerd, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Taste Case: A Taste of XMas

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 19,95
100 € 18,50
250 € 18,25
500 € 17,80
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!