• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Stek voor je werkplek - boom in glazen buisje

Basisprijs per stuk € 6,45 € 7,80 incl. BTW

Op zoek naar een originele, maar kleine attentie? Dit kerstboomstekje groeit binnen een aantal jaar uit tot een echte kerstboom. Een geschenk waarmee de gever nog lang onder de aandacht blijft.

Stek voor je werkplek - boom in glazen buisje

Kerstboom stekje in glazen reageerbuisje - Let it Grow!

Een leuke maar vooral originele attentie om te geven aan jouw relaties tijdens de feestdagen. De stek voor je werkplek is namelijk een heuse kerstboomstek die je kunt laten uitgroeien tot een volwaardige kerstboom. Zo zorgt dit geschenk ervoor dat jij, als gever van de stek voor je werkplek, gedurende de jaren dat deze boom leeft/groeit, herinnert wordt door de ontvanger van jouw kerstgeschenk.

Het kerstboomstekje is een leuke giveaway om te schenken op een evenement of (kerst)diner, maar ook inzetbaar als bedankje voor klanten en bezoekers.

Kerstboom stekje in reageerbuisje
Het kerstboom stekje wordt met kluit verpakt in een glazen reageerbuisje. Het buisje wordt gesloten met een kurkendop. Het boompje is ca. 15 cm groot en 15 maanden oud.

De ontvanger kan het stekje uit het buisje halen en overpoten in een pot en later in de volle grond. Met een beetje water, liefde en aandacht groeit dit boompje uiteindelijk uit tot een echte kerstboom! Al die jaren blijf jij als gever in beeld bij de klant of je collega.

Groei instructies

De Picea Glauca Conica is nu 1 jaar oud. Met zorg en aandacht groeit deze ‘Stek voor je werkplek’ uit tot een prachtige Kerstboom.
Poot hem over in een potje. Na 2 jaar is het boompje ca. 35cm hoog. Geniet vooral van je eigen Bureau-Boom.
Wat je aandacht geeft groeit, maar geef het de ruimte. Rond 2040 is je boompje uitgegroeid tot een mooi, blijvend groen aandenken van wel 3.00 meter.

Stek voor je werkplek - boom in glazen buisje

Specificaties

Afmetingen 15 cm
Houdbaarheid 30 jaar

Downloads

Stek voor je werkplek - boom in glazen buisje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Laat de achterkant van het instructiekaartje bedrukken met een persoonlijke kerstboodschap of jouw bedrijfslogo. Of lever een volledig eigen ontwerp kaartje aan.
Eenmalige instelkosten bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Stek voor je werkplek - boom in glazen buisje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Stek voor je werkplek - boom in glazen buisje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?