Persoonlijk advies

Stek voor je werkplek - boom in glazen buisje

Stek voor je werkplek - boom in glazen buisje
Op zoek naar een originele, maar kleine attentie? Dit kerstboomstekje groeit binnen een aantal jaar uit tot een echte kerstboom. Een geschenk waarmee de gever nog lang onder de aandacht blijft.

* Verplichte velden

€ 3,45

3.45

0.0000

100

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
3.45
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 10 werkdagen

Beschrijving

Details

Een leuke maar vooral originele attentie om te geven aan jouw relaties tijdens de feestdagen. De stek voor je werkplek is namelijk een heuse kerstboomstek die je kunt laten uitgroeien tot een volwaardige kerstboom. Zo zorgt dit geschenk ervoor dat jij, als gever van de stek voor je werkplek, gedurende de jaren dat deze boom leeft/groeit, herinnerd wordt door de ontvanger van jouw kerstgeschenk.

Het kerstboomstekje is een leuke giveaway om te schenken op een evenement of (kerst)diner, maar ook inzetbaar als bedankje voor klanten en bezoekers.

Kerstboom stekje in reageerbuisje
Het kerstboom stekje wordt met kluit verpakt in een glazen reageerbuisje. Het buisje wordt gesloten met een kurkendop. Het boompje is ca. 15 cm groot en 15 maanden oud.

De ontvanger kan het stekje uit het buisje halen en overpoten in een pot en later in de volle grond. Met een beetje water, liefde en aandacht groeit dit boompje uiteindelijk uit tot een echte kerstboom! Al die jaren blijf jij als gever in beeld bij de klant of je collega.

Persoonlijk kaartje
Naar wens bevestigen wij aan de reageerbuisjes een persoonlijk kaartje. Dit kaartje wordt full colour bedrukt en kun jij volledig naar wens vormgeven. Je hebt de keuze uit een standaard kaartje of een kaartje in de vorm van een kerstboom. De kaartjes worden standaard enkelzijdig bedrukt met groei-instructies.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een eigen ontwerp kaartje, enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Geef je wensen aan in bovenstaande opties.

Het kaartje wordt met een lintje aan het boompje in buisje geknoopt.

Extra informatie

0.0000

Afmetingen: 15 cm
Gewicht:
Houdbaarheid: 30 jaar
Downloads
pdf DoosjeTheeGlazenBuisje (502.74 KB) Download
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Laat de achterkant van het instructiekaartje bedrukken met een persoonlijke kerstboodschap of jouw bedrijfslogo. Of lever een volledig eigen ontwerp kaartje aan.
Eenmalige instelkosten bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads
pdf DoosjeTheeGlazenBuisje (502.74 KB) Download

Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes