Filter

 • Gepersonaliseerde geschenken
 • Écht persoonlijk advies
 • Productie in eigen huis

Gezonde giveaways & geschenken

Met deze gezonde giveaways kom je altijd goed voor de dag! Ideaal voor beurzen, evenementen of gewoon om medewerkers te verrassen. Op de giveaways kan een persoonlijke boodschap of de huisstijl van het bedrijf gecommuniceerd worden. Natuurlijk ook beiden! 

 • 1 product

 • Kistje bloemen

  Kistje bloemen

  Vanaf € 32,30 € 39,08 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Nieuw op geluk.com! Gezonde snacks, bekijk ons assortiment vol met healthy snacks. Zo maakt jouw bedrijf een kerngezonde indruk!

Binnen ons assortiment hebben wij ook ruimte voor gezonde geschenken. Zoek je eens iets anders dan chocolade of snoep en wil je een lekkere giveaways, maar waarmee je wel iets écht gezonds weggeeft? Dan hebben wij ook voor jou een aantal mooie producten!

Uiteraard kun je ook onze giveaways persoonlijk maken door het toevoegen van je eigen huisstijl en een persoonlijke boodschap. Bekijk per product de mogelijkheden.

Ons gezonde assortiment is nog volop in ontwikkeling. Dus heb je zelf een goed idee? Laat het ons gerust weten. Met onze ervaring in het lanceren van campagnes ondersteund met gave producten zijn wij je graag van dienst!