• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paaseitjes in koffertje

Basisprijs per stuk € 4,95

Verstuur dit koffertje, gevuld met paaseitjes naar al jouw klanten en relaties. Maak jouw eigen inlay en voeg een persoonlijke boodschap toe. Ons creatieve team kan je hier uiteraard bij helpen!

Paaseitjes in koffertje

Paaseitjes in transparant koffertje - eigen inlay

Verstuur deze paaseitjes in koffertje als paasmailing. Klanten en relaties zullen verrast zijn met dit koffertje vol paaseitjes op de mat! 

Het koffertje is transparant en heeft een formaat dat door de brievenbus past. Een leuk paasgeschenk om toe te voegen aan je paasmailing. Voor de vulling kun je kiezen uit een massieve mix paaseitjes of paaseitjes met een praliné vulling. Wil je de koffertjes vullen met paaseitjes in een bepaalde kleur? Dat is uiteraard mogeljik! Vraag hiervoor wel even een offerte aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De 'paaseitjes in koffertje' voorzien wij van een persoonlijk inlay. Kies een van onze standaard ontwerpen en wij voegen daar jullie bedrijfslogo aan toe. Of maak een volledig eigen ontwerp! Download het stramien en ga lekker zelf aan de slag.

Heb je een goed idee, maar laat je het ontwerpen liever aan ons over? Dat kan! Geef je wensen en ideeën aan ons door en ons creatieve team maakt een passend ontwerp. Voor een ontwerp door Fortune Factory worden eenmalige ontwerpkosten a € 27,50 in rekening gebracht.

Paaseitjes in koffertje

Specificaties

Afmetingen 159 x 142 x 28 mm
Gewicht 200 gram
Inhoud 200 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseitjes in koffertje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blikje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Paaseitjes in koffertje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseitjes in koffertje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 4,95
250 € 4,50
500 € 4,25
1000 € 3,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!