• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paaschocolade proeverijtje

Basisprijs per stuk € 6,75 € 8,17 incl. BTW

Duik in de paaspret met Tony's Chocolonely paaseitjes! Deze verrukkelijke mix van eitjes biedt je een ware paasproeverij. Geen lastige keuzes wat betreft smaken van Tony's, want je krijgt maar liefst 5 overheerlijke smaken in één doosje!

Standaard ontwerp
Eigen ontwerp
Paaschocolade proeverijtje

Een mix van smaken

Stel je voor, een doosje vol met knapperige chocolade-eitjes in smaken als karamel zeezout, melk noga, en puur amandel zeezout – een echt festijn voor je smaakpapillen! En de kers op de paastaart? De mogelijkheid om de inlay in het doosje helemaal uniek te maken, zodat je het kunt personaliseren voor klanten, relaties of personeel. Zo wordt deze paasattentie niet alleen een feest voor de smaak, maar ook een persoonlijke touch voor een nog specialere viering.

Personalisering

Natuurlijk wil je dat de ontvanger verrast wordt bij het openen van het doosje. Niet alleen de aangename verrassing van de Tony's paaseitjes, maar ook de inlay kan een heuse eye-catcher zijn. Kies ervoor om deze zelf volledig op te maken en door ons te laten bedrukken. Download de werktekening onder het kopje 'specificaties' . Of laat het ontwerpen aan ons over, geef hiervoor alleen je wensen en je logo door en wij gaan voor je aan de slag.  

Paaschocolade proeverijtje

Specificaties

Afmetingen 175 x 190 x 30 mm
Inhoud 5 Tony's Chocolonely paaseitjes gemixt

Downloads

Paaschocolade proeverijtje

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisering:

In het doosje komt een inlay te liggen die je volledig zelf kunt bedrukken. Wij rekenen eenmalig instelkosten voor het maken van deze inlay. Deze kosten bedragen eenmalig €37,50.

Downloads

Paaschocolade proeverijtje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaschocolade proeverijtje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 6,75 (€ 8,17 incl. BTW)
150 € 6,15 (€ 7,44 incl. BTW)
250 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
500 € 5,65 (€ 6,84 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!