• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Likschelpen

Basisprijs per stuk € 2,35 € 2,84 incl. BTW

Ouderwets snoep in een nieuw jasje. De likschelpen worden in een transparant zakje verpakt en afgesloten met een gepersonaliseerd topkaartje. Aan de binnenkant van de schelp zit een lolly.

Likschelpen

Likschelpen bestellen? Verpakt met topkaartje naar eigen ontwerp!

Meer over de likschelpen...

De likschelpen worden verpakt in een transparant zakje met volledig te personaliseren topkaartje. De kleuren worden gemixt geleverd. Aan de binnenkant van de kunststof schelp zit een heerlijke lolly.

Ouderwets snoep in nieuw jasje

Deze heerlijke lolly's in kunststof schelpen laten je terugdenken aan vroeger. Het is een geschenk voor een echte zoetekauw. Het is daarnaast enorm geschikt als relatiegeschenk.

Versterking van jouw merk

Gebruik deze likschelpen om jouw merk te versterken. Zet ze bijvoorbeeld in als relatiegeschenk, promotioneel product of als giveaway voor op beurzen, evenementen of open dagen.

De topkaartjes zijn volledig naar je hand te zetten. De topkaartjes kan je helemaal zelf ontwerpen, download de werktekening en ga aan de slag.

Kun je jouw ontwerp niet zelf realiseren? Dat is geen ramp. In dat geval staat onze grafische afdeling graag voor je klaar, ze maken dan met hun jarenlange ervaring een passend ontwerp voor je volledig naar jouw wensen.

Likschelpen

Specificaties

Downloads

Likschelpen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Likschelpen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 2,35 (€ 2,84 incl. BTW)
100 € 2,15 (€ 2,60 incl. BTW)
250 € 1,95 (€ 2,36 incl. BTW)
500 € 1,75 (€ 2,12 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!