Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Stroopwafels

Mini gepersonaliseerde stroopwafels in een eigen ontwerp folie, een pakje stroopwafels in een mooi geschenkblik en zelfs een stroopwafeltaartje! Je vind hier diverse giveaways en geschenken met stroopwafels in de hoofdrol. Een echt Hollands lekkernij voor (internationale) klanten, relaties en personeel. 

 • 3 producten

 • Stroopwafel in flowpack

  Stroopwafel in flowpack

  Vanaf € 0,85 € 1,03 incl. BTW
  Minimale afname: 120
 • Mini stroopwafel in eigen folie

  Mini stroopwafel in eigen folie

  Vanaf € 0,40 € 0,48 incl. BTW
  Minimale afname: 5000
 • Hollandse voetbalwafel

  Hollandse voetbalwafel

  Vanaf € 0,85 € 1,03 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Stroopwafelblikken

Meer over Stroopwafels

De stroopwafel werd voor het eerst gemaakt in het begin van de 19e eeuw in Gouda, de koek is daarom ook wel bekend als de goudse wafel. Ze werden toen gemaakt van oude koeksnippers, deegresten en stroop en waren dus erg goedkoop maar vooral ook erg lekker. Ze werden toendertijd ook wel armenkoeken genoemd. Vanaf 1870 worden ze overal in Nederland verkocht en worden de laatste jaren steeds meer in het buitenland verkocht.

Stroopwafels met logo als geschenk

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Met gepersonaliseerde stroopwafels zit je helemaal goed! Ze zijn enorm lekker en heel geschikt om weg te geven op bijvoorbeeld beurzen, evenementen open dagen of als zakelijke geschenken. Je komt altijd origineel uit de hoek met keuze uit verschillende verpakkingsmogelijkheden. Ook kun je het geschenk nog persoonlijker maken door een leuke bedrukking, sticker, kaart of mooi logo toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gepersonaliseerde stroopwafels bedrukken

Het leuke aan deze relatiegeschenkjes is dat ze te bedrukken zijn met het ontwerp dat je zelf wilt. Zo krijg je volledig gepersonaliseerde stroopwafels. Stroopwafels bedrukken kan door middel van een sticker, topkaartje, bedrukking, wikkel, folie of kaart. Zo kan je jouw logo, huisstijl of ander ontwerpen toevoegen. Download de werktekening die bij het product gegeven staat (onder specificaties) en maak een mooi ontwerp voor jouw geschenk! Hulp nodig? Het ontwerp hoef je niet zelf te maken, dit kun je ook door onze zeer bekwame grafische afdeling laten doen. Met hun jarenlange ervaring kunnen ze een ontwerp creëren dat volledig aansluit bij jouw wensen en jouw bedrijf of organisatie.

Ideaal voor internationale relaties

Deze relatiegeschenken is ook nog eens extra geschikt als internationaal relatiegeschenk. Er zijn weinig producten Hollandser dan een stroopwafel. Geef met een stroopwafel in een leuke gepersonaliseerde verpakking een cadeau weg dat lekker en is ook nog eens heel erg Hollands!
Hiermee benadruk je de mooie afkomst van jouw bedrijf en geef je meer dan alleen een koekje met een mooie verpakking weg.

Je gepersonaliseerde stroopwafels versturen naar verschillende adressen? Geen probleem! Wij nemen het liefst alle zorg uit handen. Geef een adressenlijst aan ons door en wij zorgen voor het bedrukken en verzenden van jouw stroopwafels.