• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kistje bloemen

Basisprijs per stuk € 35,20

Een makkelijk, vrolijk & duurzaam geschenk waardoor je de ontvangers leuk in het zonnentje kunt zetten. Een kistje vol vrolijke planten, dat zijn de BloomsBoxen. Bij de Bloomsboxen zitten ook ingebouwde waterresevoir in de plantenbakken. Wie wil jij deze lente verrassen met een duurzaam geschenk?

Kistje bloemen

Verzendpakket van BloomsBox

Op zoek naar een duurzaam en groen relatiegeschenk? Met deze vrolijke bloemen of planten sta jij volledig in de schijnwerpers!

De BloomsBox is een kistje wat gevuld is met vrolijke bloemen of planten. Je hoeft alleen maar de box open te schuiven om de planten te vinden. De BloomBox heeft een ideale formaat om het op te sturen als verzendverpakking. Ze zijn gemaakt van recyclebare materialen en worden ook C02-neutraal geproduceerd. Binnen twee minuten kun je de verzendpakking al om toveren tot een ideale waterdichte plantenbak. En dankzij het handige 3-in-1 ontwerp heeft de plantenbak een ingebouwde waterreservoir. Dat houdt in dat je maar eens per maand water hoeft te geven. Dit geschenk is dus ook perfect voor de mensen die wat minder handig zijn met groen. Dit geschenk is dus perfect voor iedere ontvanger, zij zullen gegarandeerd op een vrolijke manier het voorjaar in gaan. 

Bloemsoort

Je kunt kiezen uit uit de volgende bloemsoorten:

  • Out of the box
  • Spring tm 10-4
  • Tea
  • Herbs
  • Coffee, meerprijs van €1.00

Vier dit jaar de lente in huis met vrolijke bloemen en planten. Wie worden de gelukkige ontvangers van een BloomBox? 

Personaliseren

Wil je maandenlang een extra indruk achter laten bij jouw ontvangers? Dat kan door het kistje te laten personaliseren. Je kan op de zijkant van de box jouw logo of boodschap laten graveren. Dan staat jouw bedrijf een lange tijd in de schijnwerpers. Heb je andere wensen of vragen rondom het personaliseren? Wij helpen je graag verder met personaliseren van jouw perfecte voorjaar of paasgeshenk. 

Kistje bloemen

Specificaties

Afmetingen 410 x 125 x 135 mm
Inhoud Bloemen naar keuze
Kistje bloemen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisatie:

Voor de bedrukking van de zijkant van de kist worden eenmalig instelkosten van €37.50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de product hebben ontvangen. 

Kistje bloemen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kistje bloemen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 35,20
50 € 34,30
100 € 33,10
250 € 32,30
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!