• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Basisprijs per stuk € 8,65 € 10,47 incl. BTW

Doe het dit jaar met kerst eens anders. Verras je klanten met een echte kerstboom als kerstgeschenk! Denk groen, schenk groen.
Let op: Rode potje en kerstballen niet inbegrepen.

Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Echte mini kerstboom in koker als kerstgeschenk

Wat gaan we doen met Kerst? Het kerstgeschenken onderwerp is er één die ieder jaar opnieuw op de agenda staat. Weer een zalm of een kistje wijn…? Doe het dit jaar eens anders en verras je klanten met een echte kerstboom! Denk groen, schenk groen!

Deze kerstboom in koker is 2 ½ jaar oud, is ca. 30 cm lang en wordt geleverd met groeigarantie! Het boompje groeit maarliefst 15 cm per jaar, totdat de boom is uitgegroeid tot een volwaardige kerstboom! Een kerstgeschenk waar je personeel en relaties dus nog jaren lang plezier van hebben. 

De koker kun je op diverse manieren personaliseren. De inlaykaart, dat in de koker achter het boompje, wordt dubbelzijdig full-colour bedrukt. Op de voorzijde een leuke kerstachtergrond en op de achterkant jouw eigen ontwerp kerstkaart, opgemaakt in jullie huisstijl. Genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap achter te laten voor al je personeel, klanten en relaties.

Ook voor het wikkel rondom het kerstboompotje, kun je een eigen ontwerp aanleveren. Maak het wikkel op in jullie huisstijl en voeg eventueel het bedrijfslogo toe. Zo maak je van dit kerstgeschenk een volledig gepersonaliseerd cadeau!

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Wij helpen je graag! Geef je wensen en ideeën door en wij maken voor jou een passend ontwerp.
Eenmalige ontwerpkosten bedragen € 27,50.

De kerstboom in koker voorzien wij van een draaghengesel, passend bij het kerstinterieur. Zo kun je jouw kerstgeschenk makkelijk meenemen en uitdelen. Een leuke verrassing, wanneer je het kerstboompje mee neemt naar afspraken bij klanten en relaties. Zo worden jij en de organisatie niet snel vergeten! 

Voeg een eigen ontwerp draaghengsel toe aan de kerstboom in koker.
Dit is mogelijk vanaf 100 stuks. Vraag een offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

De kerstboom in koker is te bestellen in veelvouden van 12 stuks.
Minimale afname is 24 stuks. 

Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Specificaties

Afmetingen 130 x 300 mm
Gewicht 0 gram
Inhoud Boompje met kluit, 30 cm

Downloads

Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering: Voor de personalisering van de koker: eigen inlay kaart en draaghengsel, wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De kaart en draaghengsel worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 8,65 (€ 10,47 incl. BTW)
72 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
144 € 7,50 (€ 9,08 incl. BTW)
288 € 7,25 (€ 8,77 incl. BTW)
504 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!