• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Roomboter kerstkrans

Basisprijs per stuk € 18,65 € 22,57 incl. BTW

Een heerlijke kerstgeschenk voor al je personeel en relaties: een roomboter kerstkrans. Lekker voor bij de koffie!

Roomboter kerstkrans

Roomboter kerstkrans relatiegeschenk voor de feestdagen

December is de maand van alle feestdagen, lekkernijen en niet te vergeten: kerstgeschenken! Schenk jouw collega's, relaties en klanten daarom op deze smakelijke roomboter kerstkrans! 

Deze heerlijke roomboter kerstkrans is gemaakt van roomboter bladerdeeg en gevuld met zuivere amandelspijs. Je kunt kiezen uit twee soorten kerstkransen: een klassieke krans en één met kruimel topping. De roomboter kerstkrans weegt 500 gram en wordt geleverd in een mooie rood met witte doos.

Je kunt de kwaliteit van deze roomboter kerstkrans niet vergelijken met supermarktkwaliteit! De roomboter kerstkrans wordt op bestelling vers voor jou gebakken in onze ambachtelijke bakkerij. Dit verschil proef je echt!

Maak jouw geschenk nog iets persoonlijker, door een persoonlijke (full colour) sticker op de doos te plakken! Je kunt bijvoorbeeld het bedrijfslogo toevoegen, maar het is ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Het is ook mogelijk om een bedankbrief toe te voegen, neem hiervoor contact met ons op. Ben je handig met ontwerpen? Leef je dan uit op jouw unieke ontwerp! Vind de werktekening onder het kopje 'specificaties'.

Heb jij wel ideeën, maar kun je hulp gebruiken bij de uitvoering hiervan? Geef het hierboven aan ons door! Het enige wat je hoeft te doen is jouw logo en wensen door te geven. Ons creatieve team zorgt dan voor een mooi en uniek ontwerp voor jouw roomboter kerstkrans.

Geef jouw bestelling hierboven door en dan komt onze kerstman met zijn rendieren binnenkort langs om de roomboter kerstkrans af te leveren! Heb jij relaties door het hele land zitten of heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen? De kerstman bezorgt de roomboter kerstkrans ook graag bij al jouw relaties thuis.

Roomboter kerstkrans

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud 500 gram roomboter kerstkrans
Houdbaarheid 2 weken

Downloads

Roomboter kerstkrans

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de dozen wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Roomboter kerstkrans

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Roomboter kerstkrans

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?