• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Juichpakket WK

Basisprijs per stuk € 9,59

Trap jij het WK van 2022 af met dit brievenbuspakketje? Het oranje springt het doosje uit. Met dit brievenbusdoosje ben je helemaal klaar voor het WK!

Juichpakket WK

Hup Holland Hup!

Met dit vrolijke oranje pakketje ben je helemaal klaar om het WK te vieren. Dat doen we natuurlijk niet zonder de kleur oranje in huis te halen. Met dit brievenbuspakketje zit je helemaal gebakken voor het WK. Met de rood-wit-blauwe of oranje Hawaii krans om je nek, ziet iedereen dat jij onze jongens support. De oranje waaier blaast je om ver, door zijn felle kleur. En als finishing touch kun je ook nog zwaaien met de twee juichsticks.

Met een onmisbaar schaaltje borrelnootjes van Duyvis en een bijpassende oranje mini Tony Chocolonely, kan het WK zeker niet meer stuk.

Inhoud

  • 2 Oranje opblaasbare juichsticks
  • Oranje waaier
  • Rood-wit-blauwe Hawaii krans
  • Oranje Duyvis borrelnootjes 45g
  • Oranje Tony’s Chocolonely Karamel Zeezout

Personaliseren

Aan dit WK pakketje kun je een persoonlijke kaart toevoegen. Laat hem tussen het oranje opvallen met jouw eigen ontwerp. Zo ziet jouw team meteen van wie dit pakketje afkomstig is. Gebruik de huisstijl van jouw bedrijf of kies juist voor bijpassende elementen. Heb je hier wat hulp bij nodig? Geef dan gerust een seintje. Wij helpen je graag met het maken van een perfect ontwerp!

Juichpakket WK

Specificaties

Afmetingen 25,5 x 16 x 2,8 cm
Inhoud Oranje waaier, 2 Oranje opblaasbare juichsticks, Rood-wit-blauwe krans, Oranje Duyvis borrelnootjes 45g, Oranje Tony’s Chocolonely Karamel Zeezout

Downloads

Juichpakket WK

Info bedrukking

In het verzenddoosje kan een persoonlijke kaart worden gestopt.

Deze kaart kan je zelf opmaken, voor het instellen van de bedrukking rekenen wij eenmalige instelkosten. Deze zijn €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Juichpakket WK

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Juichpakket WK

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 9,59
25 € 9,49
100 € 9,31
250 € 9,12
500 € 8,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!